De nieuwste modellen

Uit voorraad leverbaar

Een Hyundai van topkwaliteit

Kiest u voor een Hyundai, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij H-Point weten wij wat kopers belangrijk vinden: topkwaliteit en een complete uitrusting in een stijlvol jasje. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste deal. Hyundai biedt een breed spectrum aan modellen. Welke voorkeur en welk budget u ook heeft; er is altijd een Hyundai die bij u past.

IONIQ

Geëlektrificeerde mobiliteit krijgt een nieuw hoofdstuk
Hyundai steekt zijn groene ambities niet onder stoelen of banken en zet een volgende grote stap op het gebied van milieuvriendelijke mobiliteit. Onder de naam IONIQ lanceert Hyundai een nieuw line-up-merk voor elektrische modellen. De komende drie jaar brengt Hyundai drie volledig elektrische auto’s onder de naam IONIQ op de markt. De IONIQ 5 staat nu on onze showroom! Toekomstige mobiliteit is daarom niet langer iets om naar uit te kijken, maar de realiteit van alledag. Dankzij het iconische design, de opwindende technologie en het ongeëvenaarde comfort van de IONIQ 5 bent u helemaal in charge.

Lees hier meer over de IONIQ 5

 

Stadsauto's
Heeft u weinig ruimte nodig en wenst u snel en gemakkelijk door het verkeer te bewegen? Kies dan voor één van onze stadsauto's. De nieuwe Hyundai i10 is een populaire compacte auto die het straatbeeld al jarenlang kleurt. Liever een maatje groter? Kies dan voor de vernieuwde Hyundai i20 of de stoere Hyundai i30.

 


Gezinsauto's

Op pad met de hele familie? Hyundai heeft genoeg gezinswagens in haar assortiment. Wat dacht u van de ruime Hyundai i30 Wagon, een stationwagen van formaat. Met de KONA, Tucscon en NEXO heeft u ook ruim keus uit diverse Hyundai SUV's. 


Duurzame 
modellen

Hyundai staat voor innovatie en dat merkt u aan de duurzame modellen die de afgelopen jaren zijn geïntroduceerd. Hyundai was met de IONIQ Electric & IONIQ Hybride jaren geleden al voorloper op het gebied van elektrische mobiliteit, nu zijn daar de elektrische en hybride KONA bijgekomen. En of dat niet genoeg is, verkopen wij ook als één van de weinige dealers in Nederland de Hyundai NEXO: de waterstofauto van de toekomst.


Bekijk onze voorraad

Alles

Nieuw

Demo

Zoeken
{{selectedFacet.display}}
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Van z tot A