De nieuwe BAYON. Dit voorjaar in onze showroom.

De nieuwe BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV, maar is vanbinnen enorm ruim. Hij is ontworpen om een blijvende indruk te maken. Boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en efficiënte aandrijflijnen met 48V mild hybride-technologie.

Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator


Opvallend vormgegeven 
 

Met zijn scherpe lijnen en opvallende vormen onderscheidt de nieuwe BAYON zich van de massa. Hij is stijlvol, zelfverzekerd en combineert op elegante wijze het bekroonde SUV-erfgoed van Hyundai met een visueel verbluffende interpretatie van onze Sensuous Sportiness-designtaal. Geniet van het gevoel van vrijheid dat je krijgt door de hoge zitpositie en het geweldige zicht rondom.

Verfrissend ruim

De ontwerpers hebben een moderne sfeer weten te creëren in de nieuwe BAYON, onder meer door het passagierscomfort te maximaliseren en de bagageruimte te vergroten. Geïnspireerd door vormen uit de natuur omarmen de portieren op elegante wijze het dashboard. De vorm van de portieren past perfect bij het instrumentenpaneel en de LED-sfeerverlichting zorgt voor een subtiel, maar verfijnd blauw accent in de cockpit.


Ruim en comfortabel met veel laadruimte

Met zijn compacte buitenafmetingen en gezinsvriendelijke interieur biedt de nieuwe BAYON het beste van twee werelden. Door zijn compacte formaat en het uitstekende zicht is hij gemakkelijk te besturen – en dankzij de hoge zitpositie geeft hij ook dat veilige en robuuste gevoel dat je gewend bent van SUV's van Hyundai.


Perfect connected met eersteklas features

Geniet van de allernieuwste slimme technologie met twee grote, visueel gecombineerde 10,25-inch schermen met split-screen-functionaliteit. En dankzij de Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten kun je de BAYON bedienen met je stem of op afstand via je smartphone.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Als eerste alles weten over de nieuwe Hyundai BAYON? Schrijf u in voor de gratis Hyundai BAYON Nieuwsbrief.

Inschrijven

Hyundai SmartSense

De nieuwe BAYON deelt zijn veiligheids-DNA met de andere leden van de SUV-familie van Hyundai. Met het beste pakket actieve veiligheids- en geavanceerde rijassistentiesystemen in zijn klasse – met talrijke innovatieve functies – geeft de BAYON zijn bestuurder nog meer gemoedsrust.


Dynamische prestaties en uitstekende brandstofefficiëntie gaan hand in hand

Dankzij de vernieuwde T-GDi-motor – een zuinige maar krachtige turbobenzinemotor met directe injectie voor optimale efficiëntie en rijplezier – combineert de BAYON een uitstekende brandstofefficiëntie met een geringe CO2-uitstoot. De mild hybrid-technologie met de Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor nog minder benzineverbruik en CO2-uitstoot.


Verbeterde prestaties. Minder uitstoot. CVVD-motortechnologie

Hyundai heeft 's werelds eerste Continuously Variable Valve Duration-technologie, CVVD, ontwikkeld. Deze technologie optimaliseert de motorprestaties en het brandstofverbruik en is daarmee heel milieuvriendelijk. De technologie regelt de duur van het openen en sluiten van de kleppen op basis van de rijomstandigheden.


Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke Hyundai is ook de nieuwe BAYON gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat ondersteunen we met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat je kunt genieten van alles wat je lief is in het leven, zonder zorgen over je auto. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de auto-industrie je biedt – standaard.Interesse in de BAYON? Wij verachten de nieuwe BAYON dit voorjaar in onze showroom!
Meld u hier aan, dan houden wij u op de hoogte!