Je hoeft niet groot te zijn om groots te zijn.

De nieuwe Hyundai i10 is modern, sportief en brutaal.

Hij laat u de hele rit stralen, terwijl iedereen uw opvallende, aantrekkelijke auto nakijkt.

 

Maak hier direct een afspraak voor een proefrit.

Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator

 

Praktisch wonder

In het dagelijks leven zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Zoals de Hyundai i10. Met zijn frisse, expressieve design en zijn geavanceerde technologie is de Hyundai i10 een stijlvolle auto. Die je de ruimte en flexibiliteit biedt voor grootse ambities. Go Big.

De Hyundai i10 is een handige stadsauto, waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en de kleinste parkeerplaatsen benut. Je staat versteld van zijn wendbaarheid. De Hyundai i10 combineert compacte buitenmaten met veel interieurruimte. Ongeacht of je een parkeerplaats in de stad zoekt of alle spullen voor een weekendje weg meeneemt, de Hyundai i10 is flexibel en ruim.

Dynamisch en stijlvol

Met zijn opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen is het duidelijk dat deze stadsauto stijl in overvloed heeft. Samen met de unieke X-vormige achterstijl maakt dat van de Hyundai i10 een echte eyecatcher.

Gedurfd uiterlijk
Met zijn vloeiende lijnen en sterke contrasten trekt de Hyundai i10 meteen de aandacht. De brede, glanzend zwarte Cascade-grille en de dynamisch gevormde koplampen maken een sportieve eerste indruk. De ronde vorm van de dagrijverlichting is een verwijzing naar eerdere versies van de succesvolle Hyundai i10. Het stijlvolle, ruime interieur van de Hyundai i10 biedt de nieuwste multimediatechnologie. Strakke, technische designs van sportkleding omringen je en alles ziet er strak en modern uit.


Interesse of proefrit met de Hyundai i10? Kom in contact!

Video