i30

 

Dé auto van nu, met een iconisch en tijdloos design. Houdt u van mooie auto's? Stap dan nu in de nieuwe Hyundai i30. Kies voor stijl, comfort, veiligheid en gemak.

Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator

 

Kenmerkend en tijdloos design
De Hyundai i30 5-deurs is voorzien van zorgvuldig vormgegeven oppervlakken, een toelopend silhouet en expressieve designdetails. Samen geven deze design elementen de nieuwe Hyundai i30 een bijzonder frisse uitstraling. De “Cascade” Grill en Full LED-koplampen zorgen voor een tijdloze voorkant en maken de auto af. De i30 is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen met diesel- en benzinemotoren.

Stap over met vertrouwen
Met uitgebreide veiligheidsvoorzieningen standaard geleverd in de nieuwe Hyundai i30 5-deurs biedt de auto veelal vertrouwen en rust aan de bestuurder. Systemen als Autonomous Emergency Braking, Forward Collision Warning System en Lane Keeping Assist System verzorgen de veiligheid van zowel de bestuurder als de medemens op de weg.

Interesse in de Hyundai i30? Kom in contact!


Hyundai i30 N

Hoofden zullen draaien als u langsrijdt. En niet alleen vanwege het geluid. Het uitgesproken agressieve uiterlijk laat weinig aan de verbeelding over en laat zien dat de Hyundai i30 N heel wat in zijn mars heeft! Verkrijgbaar vanaf € 31.145.


Hyundai i30 Fastback N Line

De Hyundai i30 Fastback N  Line is na de Hyundai i30 N het tweede ultra-sportieve model dat onder de vlag van Hyundai N – ons high performance-label – in Europa wordt uitgebracht. Deze Hyundai i30 N is al wel verkrijgbaar. Benieuwd naar deze hot hatch? Laat hierboven uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Het middelpunt van het interieur van de Hyundai i30 Fastback N is het exclusieve N-stuurwiel met het opvallende rode N-stiksel. Dat rode stiksel komt terug in onder meer de versnellingspook en in de stoelbekleding.

250pk en 275pk
Beide zijn voorzien van een 2.0 T-GDI turbomotor, dezelfde als in de Hyundai i30 N. Behalve de standaardversie met 184 kW (250 pk) is er ook een Performance-versie met 202 kW (275 pk). Beide vermogensvarianten leveren een maximumkoppel van 353 Nm.

Dubbele uitlaat
Het sportieve karakter van de nieuwe Hyundai i30 Fastback N ziet u terug in talloze designdetails, zoals de stoere N-grille en N-voorbumper, de verlaagde carrosserie, de unieke achterbumper, de dubbele sportuitlaat en de forse achterspoiler in de achterklep.

Video