Power your world

Begin 2021 is toekomstige mobiliteit niet langer iets om naar uit te kijken, maar de realiteit van alledag. Dankzij het iconische design, de opwindende technologie en het ongeëvenaarde comfort van de IONIQ 5 bent u helemaal in charge.

Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator


Reserveert u binnenkort (als eerste) de IONIQ 5?

Het debuut van de IONIQ 5 duurt niet lang meer; de wereldpremière vindt in februari 2021 plaats tijdens een speciaal online-evenement. Tot die tijd houden wij u voortdurend op de hoogte van het laatste nieuws rond de IONIQ 5. Wilt u straks als een van de eerste rijden in de IONIQ 5? Reserveer hem dan op tijd! Dat kan vanaf het moment dat de IONIQ 5 officieel is gepresenteerd. Wanneer dat precies gebeurt? U leest het allemaal in de speciale IONIQ-nieuwsbrief. Meld u snel aan en mis niets!

AanmeldenHieronder nog even een aantal specificaties op een rij:

  • 5,2 sec naar 100 km/h
  • 350 kWh snelladen
  • 450 tot 550 WLTP actieradius
  • 2WD & 4WD mogelijk
  • Zonnepanelen op het dak
  • Vehicle to the grid (V2G)
  • tot 313 PK

Kortom dit wordt geweldige auto met fantastische prestaties!

Ervaar 800V-technologie

De IONIQ 5 is een van de eerste modellen met een 800V-systeem. Hij laadt ultrasnel op, presteert consequent op een hoog niveau en is geoptimaliseerd voor gewicht en ruimte.

Laad uw e-bike op met Vehicle to Load

De IONIQ 5 is uitgerust met Vehicle-to-Load-technologie (V2L). Daarmee kunt u extra vermogen van de voertuigaccu ontladen om andere elektrische apparaten (110V/220V) van energie te voorzien.

Maak indruk met iconisch design

De IONIQ 5 combineert het uiterlijk van Hyundai's allereerste iconische model, de Pony uit 1975, met 45 jaar designtraditie en neo-retro-accenten. Daarmee komt de designtaal van Hyundai nog meer tot uiting.

Van ‘night to bright’ in 256 pixels

Kijk en geniet ... met zijn krachtige LED-koplampen – maar liefst 256 pixels sterk – zal de IONIQ 5 zeker gezien (en herinnerd) worden. En met zijn opvallende lijnenspel – geïnspireerd op Hyundai's concept 45 – weet hij ook overdag alle ogen op zich gericht.

Van 10% tot 80% in 18 minuten

De IONIQ 5 staat op het speciaal voor elektrisch aangedreven voertuigen ontwikkelde E-GMP-platform van Hyundai. Dit maakt opladen met zowel 800V als 400V mogelijk en daarmee wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker.

Van 0-100 km/u in 5.3 seconden

Accelereren met een elektrische auto was altijd al leuk, maar de IONIQ 5 gaat nog een stapje verder. Zijn geavanceerde nieuwe aandrijflijn zorgt voor opwindende prestaties met direct maximaal koppel en een indrukwekkende acceleratie.Interesse in de IONIQ 5? Meld u hier aan, dan houden wij u op de hoogte!