Power your world. IONIQ 5.


Adembenemend mooi en geavanceerd: deze CUV verandert voor altijd de manier waarop wij naar elektrische auto’s kijken. De auto heeft een uniek design en verrijkt de lifestyle van elektrische mobiliteit met duurzame en innovatieve voorzieningen en functies. Zijn elektrische aandrijflijn is indrukwekkend: die levert zeer krachtige prestaties en de batterij is ultrasnel op te laden. Daarnaast is de zeer rijke standaarduitrusting van de IONIQ 5 zeer compleet.

Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator


Nu in onze showroom 

Met zijn schitterende uiterlijk, opwindende prestaties en indrukwekkende actieradius biedt de IONIQ 5 alles wat u wenst – en meer! Met zijn futuristische, conceptauto-achtige design en een uitgebreid gamma vooruitstrevende slimme technologie aan boord is de IONIQ 5 gemaakt om u verder te brengen - ultrasnel opladen en een gestroomlijnd uiterlijk. 

De prijzen van de Hyundai IONIQ 5 zijn bekend. U vindt de prijslijst inclusief alle opties hier:
Bekijk opties en prijzen

Hieronder nog even een aantal specificaties op een rij:

  • 5,2 sec naar 100 km/h
  • 350 kWh snelladen: binnen 18 min. tot 80% opgeladen!
  • Tot 481 WLTP actieradius
  • 2WD & 4WD mogelijk
  • Zonnepanelen op het dak
  • Vehicle to the grid (V2G)
  • 170pk, 217pk of 305pk
  • Aanhanger/caravan trekken tot 1.600 kg.

Kortom: een geweldige auto met fantastische prestaties!
Zelf ervaren? Maak direct een afspraak voor een overtuigende proefrit.
Maak afspraak proefrit

Ervaar 800V-technologie

De IONIQ 5 is een van de eerste modellen met een 800V-systeem. Hij laadt ultrasnel op, presteert consequent op een hoog niveau en is geoptimaliseerd voor gewicht en ruimte.

Laad uw e-bike op met Vehicle to Load

De IONIQ 5 is uitgerust met Vehicle-to-Load-technologie (V2L). Daarmee kunt u extra vermogen van de voertuigaccu ontladen om andere elektrische apparaten (110V/220V) van energie te voorzien.

Maak indruk met iconisch design

De IONIQ 5 combineert het uiterlijk van Hyundai's allereerste iconische model, de Pony uit 1975, met 45 jaar designtraditie en neo-retro-accenten. Daarmee komt de designtaal van Hyundai nog meer tot uiting.

Van ‘night to bright’ in 256 pixels

Kijk en geniet ... met zijn krachtige LED-koplampen – maar liefst 256 pixels sterk – zal de IONIQ 5 zeker gezien (en herinnerd) worden. En met zijn opvallende lijnenspel – geïnspireerd op Hyundai's concept 45 – weet hij ook overdag alle ogen op zich gericht.

Van 10% tot 80% in 18 minuten

De IONIQ 5 staat op het speciaal voor elektrisch aangedreven voertuigen ontwikkelde E-GMP-platform van Hyundai. Dit maakt opladen met zowel 800V als 400V mogelijk en daarmee wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker.

Van 0-100 km/u in 5.3 seconden

Accelereren met een elektrische auto was altijd al leuk, maar de IONIQ 5 gaat nog een stapje verder. Zijn geavanceerde nieuwe aandrijflijn zorgt voor opwindende prestaties met direct maximaal koppel en een indrukwekkende acceleratie.

Van voor naar achter in 3.000 mm

Hyundai's nieuwe E-GMP-platform biedt een wielbasis met een lengte van drie meter en dat levert uitstekende proporties en een ongehoord ruimteaanbod op. En er is niet alleen ruimte voor u en uw passagiers: omdat er geen motor onder de motorkap zit, hebben we ook wat extra ruimte gemaakt voor uw spullen.

Van inspannen naar ontspannen in 90°

De IONIQ 5 is niet de enige die af en toe even snel moet worden opgeladen. Daarom biedt de IONIQ 5 eersteklas comfort met twee volledig verstelbare relaxstoelen voorin. Met een druk op de knop leunt u even heerlijk achterover voor een verfrissende pauze.De IONIQ 5 is ontworpen met het oog op duurzaamheid

Een deel van de bekleding bestaat uit grondstoffen die zijn gewonnen uit suikerriet. Bovendien wordt gerecycled garen uit PET-flessen gebruikt bij de vervaardiging van de stoffen bekleding van de stoelen. Onze lederen stoelen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen waarbij lijnzaadolie is gebruikt in plaats van dierlijke producten.Wilt u meer informatie of een proefrit maken? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.