Vol dynamiek en gedreven door E-motie

 

 De IONIQ Electric biedt alles wat een conventionele auto ook biedt, maar dan met alle voordelen van elektrisch rijden. Bij H-Point is de Hyundai IONIQ Electric, als één van de weinige EV’s, direct leverbaar.

 

Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator

 

Bereikbaar en efficiënt 
Met de Hyundai IONIQ Electric rijd u – helemaal elektrisch – op een volle batterij tot wel
280 kilometer ver. Zonder uitstoot! De batterij kunt u met een snellader in een halfuur tijd tot 80 procent opladen. U kunt hem ook thuis opladen via een stopcontact. 


Aerodynamisch design
De Hyundai IONIQ is ontworpen en gevormd door de wind. Aerodynamica speelt een significante rol bij hybride en het draagt ook bij aan het verhogen van de range voor elektrische auto's. De luchtweerstand coëfficiënt van 0,24 maakt de IONIQ tot een efficiënte auto. Het interieur van de IONIQ staat in het teken van gemak. Het toegankelijke multimedia systeem en de horizontale vormen van het dashboard zijn hier goede voorbeelden van.

Elektrische aandrijflijn
De elektrische aandrijflijn levert een vermogen van 120 PK en gecombineerd met de relatief lichte accu maakt het de IONIQ enorm efficiënt. De lithium-ion polymeerbatterij is voorzien van de nieuwste technieken zodat via regeneratief remmen energie terug kan worden gevoerd naar de batterij.

Interesse in de Hyundai IONIQ Electric? Kom in contact!

 

De Hyundai IONIQ is standaard uitgerust met:

  • Parkeersensoren achter
  • 5 Inch LCD scherm
  • LED-dagrijverlichting
  • Achteruitrijcamera
  • Drive mode select

 

Video