Vol dynamiek en gedreven door E-motie

 

De Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met een slimme aandrijflijn en een transmissie met dubbele koppeling. Deze hybride auto inspireert!

 

Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator

 

Aerodynamisch design
De Hyundai IONIQ is ontworpen en gevormd door de wind. Aerodynamica speelt een significante rol bij hybride en volledig elektrische auto's om de range te verhogen. De luchtweerstand coëfficiënt van 0,24 maakt de IONIQ tot een efficiënte auto. Het interieur van de IONIQ staat in het teken van gemak. Het toegankelijke multimedia systeem en de horizontale vormen van het dashboard maken de IONIQ tot een gebruiksvriendelijke auto.

 

Hybride technologieën
Geniet van het beste van twee werelden: elektrisch rijden wanneer je dat wil, ondersteuning van de benzinemotor als dat nodig is. Met een opgefrist design en de nieuwste geavanceerde rijassistentie- en veiligheidssystemen - is de nieuwe IONIQ Plug-in Hybrid beter dan ooit. Schakel de volledig elektrische modus in met een simpele druk op de knop. En als de puur elektrische modus is uitgeput, functioneert de IONIQ Plug-in Hybrid net als de IONIQ Hybrid. Rijd overal naartoe en bij aankomst plug je in op een laadpunt. Dankzij de elektrische range van 52 km hoef je in gewoon woon-werkverkeer zelden meer te tanken. De IONIQ Plug-in Hybrid combineert een zuinige 1.6-liter benzinemotor met de energie van een oplaadbare batterij. Het accupakket laadt op tijdens het remmen en is op te laden via een laadpaal of thuis aan het stopcontact.

 

Interesse in de Hyundai IONIQ Hybrid? Kom in contact!

 

De Hyundai IONIQ is standaard uitgerust met:

 

  • Parkeersensoren achter
  • 5 inch LCD scherm
  • LED dagrijverlichting
  • Achteruitrijcamera Drive mode select

Video