Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator


Typisch Hyundai

De Hyundai KONA is direct herkenbaar als Hyundai. Het herkenbare familie element van Hyundai komt ook terug in de KONA: de Cascade-grille. Het complete design van de Hyundai KONA valt op en geeft de auto een stoer karakter. De dubbele koplampen en stoer ogende wielkastranden die optisch doorlopen in de bumpers maken de Hyundai KONA af.   

De nieuwe "groene" generatie
Natuurlijk mag het gebruiksgemak niet vergeten worden. Dankzij het formaat van de Hyundai KONA kunt u er ook goed mee uit de voeten in de stad. Met een lengte van 4,17 meter, een breedte van 1,80 meter en een hoogte van 1,55 meter staat de Hyundai KONA op een nieuw platform. Een platform dat ook geschikt is voor een elektrische, vierwiel aangedreven SUV die naar verwachting een actieradius zal hebben van ongeveer 500 kilometer.

Vergaand personaliseren
Het fraaie design van het exterieur is ook terug te zien in het interieur. De Hyundai KONA is dankzij diverse kleurenthema’s aan iedere persoonlijke stijl aan te passen. Het mooie dashboard bevat een groot beeldscherm. Verder is de Hyundai KONA uitgerust met prettige stoelen en veel ruimte achterin.

Maximale veiligheid 
Behalve dat hij er goed uitziet en heerlijk rijdt is de Hyundai KONA ook nog eens een van de allerveiligste auto's in zijn klasse. De Europese veiligheidsorganisatie Euro NCAP heeft hem namelijk beloond met de maximumscore van 5 sterren.

Interesse in de Hyundai KONA? Kom in contact!


De Hyundai KONA is standaard uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Boordcomputer
  • Cruise Control met snelheidslimitiet
  • Lichtsensor
  • Achterbank (60/40), in delen neerklapbaar
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

 

kona kleuren

Video