Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator


De waterstofauto van Hyundai
De elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO met brandstofcel, met slechts 8% bijtelling voor zakelijke rijders, kan maar liefst 665 kilometer (WLTP) afleggen op een volle tank waterstof. Bovendien is de NEXO geheel emissievrij. Dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is … water!

Geïnspireerd door de natuur
De elegante vormgeving van Hyundai NEXO kenmerkt zich van opzij door de golvende lijn van de zijruiten. Het optisch zwevende dak geeft de NEXO een gestroomlijnde look, vloeiend als water – de enige emissie van de NEXO.


De Hyundai NEXO is standaard uitgerust met:

 

  • Lane Following Assist
  • Remote Smart Park Assist
  • Blind-Spot View Monitor
  • Hyundai SmartSense
  • 12,3'' navigatiescherm met infotainment en informatie over het verbruik

Revolutionaire brandstofceltechniek
De Hyundai NEXO is een unieke elektrische auto, met ’s werelds meest efficiënte brandstofcel en vol te tanken in slechts vijf minuten. De NEXO is geheel nieuw ontwikkeld om in elk opzicht maximale efficiency te bieden. De constructie van de auto zorgt voor een gunstige verhouding tussen gewicht en vermogen, een betere acceleratie en meer interieurruimte.

Tijdelijk aanbod bij H-Point: Hyundai NEXO Plus Pack van € 89.995 voor € 74.995 rijklaar

Bij H-Point is de Hyundai NEXO direct uit voorraad leverbaar (normale levertijd is ca. 12 maanden). Nu met een prijsvoordeel van € 15.000! Omdat de NEXO volledig op waterstof rijdt betaald u 8% bijtelling over het volledige aankoopbedrag van de auto. 

Bekijk hier het aanbod


Interesse in de Hyundai NEXO? Kom in contact!

Video