Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator


De waterstofauto van Hyundai
De elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO met brandstofcel, met slechts 8% bijtelling voor zakelijke rijders, kan maar liefst 665 kilometer (WLTP) afleggen op een volle tank waterstof. Bovendien is de NEXO geheel emissievrij. Dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is … water!

Geïnspireerd door de natuur
De elegante vormgeving van Hyundai NEXO kenmerkt zich van opzij door de golvende lijn van de zijruiten. Het optisch zwevende dak geeft de NEXO een gestroomlijnde look, vloeiend als water – de enige emissie van de NEXO.

Erfgoed
Hyundai is een pionier op het gebied van waterstofauto’s en beschouwt de brandstofceltechnologie als dé oplossing voor emissieloze auto’s. Al sinds 1998 investeert Hyundai veel geld in de ontwikkeling van elektrische auto’s met een brandstofcel en in 2013 begon Hyundai als eerste autofabrikant ter wereld de serieproductie van een waterstofauto, de Hyundai ix35 Fuel Cell. Inmiddels geldt Hyundai wereldwijd als een van de leidende autofabrikanten op het gebied van brandstofceltechnologie.

Interesse in de Hyundai NEXO? Kom in contact!


De Hyundai NEXO is standaard uitgerust met:

 

  • Lane Following Assist
  • Remote Smart Park Assist
  • Blind-Spot View Monitor
  • Hyundai SmartSense
  • 12,3'' navigatiescherm met infotainment en informatie over het verbruik

Video