Groter. Beter. Efficiënter.
Nu in onze showroom!


Met een dynamische nieuwe hybride-aandrijflijn en een nieuw ontwerp 'from scratch' biedt de nieuwe Hyundai SANTA FE nu meer ruimte en stijl, terwijl je nog verder komt op een liter benzine. De SUV heeft nu een nog gedurfder en onderscheidend ontwerp en is voorzien van de laatste slimme technologie.

Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator


Ervaar wat deze SUV met 7 zitplaatsen allemaal kan

De nieuwe Hyundai SANTA FE, Hyundai's SUV-vlaggenschip in Europa, is nu niet alleen groter maar ook beter. Ontdek alles over de ruimte en alle nieuwe geavanceerde features op het gebied van connectiviteit en veiligheid.

Slim comfort en gemak
De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid biedt het allerbeste op het gebied van comfort en gemak, bijvoorbeeld met een zeer veelzijdig zitsysteem en alledaagse slimmigheden. u en uw passagiers zullen de vele beenruimte op de tweede en derde rij, de ruime kofferbak en alle strategisch geplaatste opbergvakken weten te waarderen.

Wat is een hybride auto? 

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1,6-liter turbobenzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de SANTA FE Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

Maak afspraak proefrit

Hybride kracht

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid tilt brandstofefficiëntie naar een hoger niveau met een dynamische combinatie van een krachtige turbobenzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij.

Geavanceerde nieuwe look

De Hyundai SANTA FE Hybrid combineert stoere looks met een dynamische, verfijnde uitstraling. Nieuwe designelementen zorgen voor een uniek statement in de SUV-klasse.

 

De nieuweste veiligheids- en rijhulpsystemen

Uiteraard is de Hyundai SANTA FE voorzien van de allernieuwste features op het gebied van veiligheid en rijhulpsystemen.

Geavanceerde connectiviteit voor onderweg

Uiteraard is de nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid voorzien van de nieuwste slimme technologie, zoals weergave van uw smartphonescherm op de touchscreen en geavanceerde connectiviteitsfuncties als Hyundai Bluelink, waarmee u de auto vanaf uw smartphone of met uw stem kunt besturen. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services – in combinatie met 10,25-inch AVN – is inbegrepen.

Draadloos opladen

Het geüpgradede draadloze oplaadstation is nu nog krachtiger en effectiever, zodat je snel en gemakkelijk je smartphone kunt opladen – zonder rommelige kabels.

Apple CarPlay en Android Auto

Dankzij Apple CarPlay™ en Android Auto™ kun je draadloos je smartphonescherm laten weergeven op de 8-inch touchscreen.


Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke andere Hyundai is ook de nieuwe Hyundai SANTA FE gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarom kunnen we ook de beste garantie bieden: 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking, zodat je kunt genieten van wie en waarvan je houdt, zonder je zorgen te maken over de auto. Bovendien is de high-performance lithium-ion-polymerbatterij van de nieuwe Hyundai SANTA FE gegarandeerd gedurende 8 jaar of 160.000 kilometer – wat het eerste wordt bereikt. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de autowereld kan geven – standaard.Interesse in de Hyundai SANTA FE? Kom in contact of maak een afspraak voor een proefrit.