Brandstofefficiëntie van wereldklasse.

Om de brandstofefficiëntie van wereldklasse naar een nog hoger niveau te tillen, is de Hyundai IONIQ Hybrid uitgerust met een perfect uitgekiende combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion polymeerbatterij. Het strakke, dynamische ontwerp is geüpgraded met een breed scala aan nieuwe ontwerpelementen die de verfijnde look versterken. Maak kennis met de Hyundai IONIQ Hybrid bij H-Point!

 

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Energiestroom

Afhankelijk van de omstandigheden rijdt de IONIQ Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. Hij kan ook worden aangedreven door alleen de benzinemotor. Of door beide motoren tegelijk.  Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen. Om zuiniger met brandstof om te gaan en CO2-emissies terug te dringen, is de Hyundai IONIQ Hybrid uitgerust met het Eco-Driving Assist System (ECO-DAS). Wanneer je een route invoert in het navigatiesysteem, analyseert dit voorspellende energiebeheersysteem eerst het traject. ECO-DAS maakt daarbij gebruik van topografische gegevens om een optimale mix van batterijvermogen en brandstof in te stellen. De geïntegreerde Coasting Guide waarschuwt je tijdens de rit wanneer je moet vertragen om brandstof te besparen.

Strakke contouren.

De Hyundai IONIQ Hybrid, ontworpen voor een lage luchtweerstand en maximale prestaties, is een van de meest aerodynamische modellen in zijn klasse met een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,25. Strakke contouren en innovatieve technologieën zorgen samen voor een optimale luchtstroom, zodat brandstofverbruik en emissies tot een minimum worden beperkt. De dynamische grille en full LED-koplampen geven de IONIQ Hybrid zijn krachtige uitstraling.

Gemak en comfort

De Hyundai IONIQ Hybrid levert een winnende combinatie van ruimte, stijl en verfijning gecombineerd met de allernieuwste connectiviteit en technologie. Hyundai Bluelink brengt naadloze connectiviteit rechtstreeks in de Hyundai IONIQ Hybrid. Bent u bijvoorbeeld vergeten uw Hyundai af te sluiten? Geen zorgen, de auto laat het u weten via de Bluelink-app en u kunt deze slechts met een druk op de knop vergrendelen. De blauwe LED-sfeerverlichting accentueert het gevoel van ruimte in het interieur en het verwarmbare stuurwiel zorgt voor ultiem comfort.

 

Meer over Bluelink

Ontdek alles over de IONIQ Hybrid!

We kunnen u nog veel meer vertellen over de Hyundai IONIQ Hybrid, maar het rijplezier van deze auto moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de IONIQ Hybrid en vertellen u meer over de prijs en hybride rijden. Komt u kennis maken met de IONIQ Hybrid bij H-Point?

 

Plan Proefrit

Geïnteresseerd?