Het beste van twee werelden. 

Geniet van het beste van twee werelden: met de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid rijdt u elektrisch wanneer je dat wilt, en met ondersteuning van de benzinemotor als dat nodig is. Met een fris design en voorzien van de nieuwste geavanceerde rijassistentie- en veiligheidssystemen is de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid beter dan ooit. Maak nu kennis met deze auto bij H-Point.

 

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Flexibel elektrisch rijden

Vaarwel actieradiusangst. Rijd elektrisch met één druk op de EV-knop. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een lege accu. De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is immers ook nog voorzien van een benzinemotor. De krachtige 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij maakt het mogelijk om volledig elektrisch te rijden, met een elektrisch rijbereik tot wel 52 kilometer. Ga waar u wilt; onderweg of bij aankomst plugt u in bij een oplaadpunt. Het instelbare regeneratieve remsysteem laadt de batterij onderweg ook op door het terugwinnen van energie tijdens het afremmen. 

Vloeiend design

Hyundai heeft het vloeiende design van de IONIQ Plug-in Hybrid versterkt met een groot aantal nieuwe designelementen. Met een luchtweerstandscoëfficient van slechts 0,25 is de IONIQ Plug-in Hybrid een van de meest aerodynamische auto’s op de markt. En dat garandeert ook maximale prestaties. De ranke lijnen en innovatieve technologie aan boord geleiden de luchtstroom optimaal over de carrosserie, zodat zowel luchtweerstand, branstofverbruik als emissies tot een minimum beperkt.

Gemak en comfort

De IONIQ Plug-in Hybrid biedt een indrukwekkende combinatie van ruimte, stijl en verfijning met de allernieuwste connectiviteit en technologie. De IONIQ Plug-in Hybrid is uitgerust met Hyundai Smartsense, voor meer veiligheid en gemoedsrust. Zo beschikt de auto over Smart Cruise Control met Stop & Go. Deze versnelt en remt automatisch, waardoor de vooraf ingestelde afstand tot de voorligger wordt gehandhaafd. De Lane Keep Assist waarschuwt u wanneer u de rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten en stuurt de auto terug in zijn rijstrook. Benieuwd naar alle andere features van de IONIQ Plug-in Hybrid? Kom langs bij H-Point, wij vertellen u graag meer!

Ontdek alles over de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid!

We kunnen u nog veel meer vertellen over de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid, maar het rijplezier van deze auto moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de IONIQ Plug-in Hybrid en vertellen u meer over de verschillende opties. Komt u kennis maken met het beste van twee werelden?

 

Plan proefrit

Geïnteresseerd?