Expressief vanuit elke hoek. 

De nieuwe Hyundai KONA heeft een metamorfose ondergaan en tilt het bekroonde dynamische design van zijn voorganger naar een hoger niveau. Met nieuwe ontwerpverbeteringen en de slimste technologieën zoals geavanceerde connectiviteit en veiligheidsfuncties, brengt deze SUV u stijlvol van A naar B. Kom langs bij H-Point om de prestaties van de Hyundai KONA zelf te ervaren. 

Vanaf € 28.195
Zakelijk Lease vanaf € 397


Vraag een offerte aan

Uw auto inruilen?

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Dynamische nieuwe looks

Het vernieuwde exterieurdesign van de Hyundai KONA valt op door de moderne styling en zelfverzekerde looks. De lange motorkap eindigt scherp over het front dat met zijn brede, kenmerkende grille en slanke LED-dagrijverlichting voor een krachtige uitstraling zorgt. Daarnaast is de Hyundai KONA verkrijgbaar met keuze uit stijlvolle 17- of 18-inch lichtmetalen velgen.

Veiligheid

Omdat veiligheid bij Hyundai voorop staat, heeft de nieuwe Hyundai KONA een veiligheids-upgrade gekregen. Met SmartSense, Hyundai's geavanceerde technologiepakket, is de nieuwe KONA weer helemaal up-to-date wat betreft de allernieuwste veiligheidssystemen. De Hyundai KONA beschikt over Smart Cruise Control met Stop & Go. Deze versnelt en remt automatisch, waardoor de vooraf ingestelde afstand tot de voorligger wordt gehandhaafd. De Lane Keep Assist waarschuwt u wanneer u de rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten en stuurt de auto terug in zijn rijstrook.

Verfijnd comfort

Veelzijdig, comfortabel en connected: het moderne interieur van de nieuwe Hyundai KONA is perfect geschikt voor een actieve levensstijl. Aan connectiviteit en gebruiksgemak geen gebrek. De sfeerverlichting bij het middenconsole en voetenruimtes zorgt daarnaast voor een ontspannen sfeer.

Ontdek alles over de Hyundai KONA: prijzen en meer

We kunnen u nog veel meer vertellen over de Hyundai KONA, maar de prestaties van deze expressieve SUV moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de KONA en vertellen u meer over de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn, zoals de sportieve KONA N-line. Komt u kennis maken met Hyundai KONA? 

 

Plan proefrit

Geïnteresseerd?