Dynamische hybride-aandrijflijn

Met een nieuw ontwerp ‘from scratch’ en een dynamische nieuwe hybride-aandrijflijn biedt de nieuwe Hyundai SANTA FE nu meer ruimte en stijl, terwijl je nog verder komt op een liter benzine. Stoere looks gecombineerd met een verfijnde uitstraling en nieuwe designelementen in een uniek statement in de SUV-klasse. Ervaar bij H-Point zelf wat deze SUV met 7 zitplaatsen allemaal kan.

Vanaf € 49.095
Zakelijk Lease vanaf € 699


Vraag een offerte aan

Uw auto inruilen?

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Hybride kracht

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid tilt brandstofefficiëntie naar een hoger niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1,6-liter turbobenzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de SANTA FE Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

 

Ruim en gedurfd

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid is gemaakt om op te vallen en biedt zeeën van ruimte. De gewaagde brede grille loopt met zijn kenmerkende 3D-patroon elegant door naar de verlichting aan weerszijden en omarmt deze als het ware, voor een geïntegreerde look. De brede wielkasten en lichtmetalen velgen versterken het krachtige karakter van de SANTE FE.  

Luxe comfort

Neem plaats in het ruime interieur van de nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid en u voelt het meteen: meer ruimte, meer comfort en meer gemak. Ervaar een nieuw niveau van luxe dankzij de onderdelen die zijn afgewerkt met eersteklas en zacht aanvoelende materialen of fijn leder. Het ‘zwevende’ middenconsole valt meteen op en gaat met vloeiende lijnen elegant over in het met leder beklede veiligheidskussen. En, voor het eerst in een Hyundai, biedt de nieuwe SANTA FE Hybrid ook een optioneel luxepakket voor een nog verfijnder gevoel.

Ontdek alles over de Hyundai SANTA FE Hybrid!

Er valt nog veel meer te vertellen over de Hyundai SANTE FE Hybrid, maar de prestaties van deze ruime SUV moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de SANTA FE Hybrid en vertellen u meer over hybride rijden, de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Komt u langs voor een kennismaking met de Hyundai SANTA FE Hybrid?

 

Plan proefrit

Geïnteresseerd?