Acties & Nieuws

Lees hier alles over Hyundai

Bekijk het nieuwsitem

Nieuwe Hyundai Tucson

15-09-2020

Nieuwe Hyundai Tucson onthuld: slimme SUV met uitgesproken design

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Highlights nieuwe i20

03-09-2020

De nieuwe Hyundai i20 valt direct op door zijn moderne, vlotte looks. Het is het eerste Hyundai-model in Europa die ontworpen is volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Primeur: allereerste (teaser)foto’s van de gefacelifte KONA

28-08-2020

De Hyundai KONA krijgt een facelift. Hoe de compacte SUV er precies uit gaat zien houdt Hyundai nog even in het midden, maar de eerste foto’s geven alvast een aardige indruk.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Hyundai KONA Electric legt 1.026 km af zonder bijladen!

21-08-2020

Hoe ver komt een Hyundai KONA Electric op een volle accu? Volgens de officiële WLTP-meetmethode bedraagt zijn rijbereik 484 kilometer, maar in de praktijk blijkt veel meer mogelijk.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

IONIQ submerk voor volledig elektrische modellen

11-08-2020

Hyundai opent een nieuw hoofdstuk in het tijdperk van geëlektrificeerde mobiliteit: IONIQ als nieuw EV-merk in de markt.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Airco service bij H-Point

22-07-2020

Kom langs bij Hyundai H-Point voor een gratis aircocheck of airco-onderhoud voor een scherpe prijs.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Santa Fe krijgt beschikking over geëlektrificeerde aandrijflijnen

17-07-2020

De nieuwe Santa Fe verschijnt in het najaar als hybride in onze showroom. De plug-in hybride volgt in februari volgend jaar.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

H-Point Refresh Service

10-07-2020

Is uw Hyundai na een lange periode ook toe aan een flinke opfrisbeurt? Profiteer nu van de H-Point Refresh Service waarin wij uw auto tegen een verlaagd tarief professioneel laten wassen, waxen, reinigen en stofzuigen.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

€ 4.000 subsidie bij aanschaf elektrische Hyundai

09-06-2020

KONA Electric en IONIQ Electric nu heel interessant voor particulieren. Nu € 4.000 subsidie bij aanschaf elektrische Hyundai bij H-Point.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Productie van start vernieuwde Hyundai i30

28-05-2020

Hyundai gaat van start met de productie van de vernieuwde i30. De eerste exemplaren rollen vanaf 25 mei van de band bij Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), de Hyundai-fabriek in Nošovice in Tsjechië.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

In 24 uur maar liefst 1.600 km door 9 Europese landen

05-05-2020

De KONA Electric werd bij de TopGear Electric Awards beloond met de titel Beste compacte gezinsauto. Conclusie: anno 2020 is er geen enkele reden meer voor actieradiusangst.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Autorijden tijdens het coronavirus: wij geven tips

08-04-2020

De hele wereld is in de ban van het coronavirus. Iedereen moet zoveel mogelijk proberen thuis te blijven. Maar dat kan natuurlijk niet altijd, soms móet u ergens naartoe met de auto. Wij hebben tips hoe dit zo hygiënisch mogelijk kan.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Wat te doen als uw auto langdurig stil staat?

03-04-2020

Nu veel Nederlanders noodgedwongen thuiswerken en er nauwelijks meer op uit trekken, staat de auto dagenlang, misschien zelfs wekenlang stil. Maar kan die auto het wel hebben?

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Update coronavirus maatregelen

16-03-2020

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Try and Buy bonus. Profiteer van voordeel tot € 2.000.

04-02-2020

Vanaf het moment dat u plaats neemt achter het stuur van de Hyundai KONA Hybrid bent u meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar uw hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu u tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst € 1.250. Kunt u de verleiding weerstaan? Kom langs en maak een proefrit.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Prijzen nieuwe Hyundai i10 bekend

17-12-2019

De nieuwe Hyundai i10 is misschien een compacte stadsauto, maar hij is groot en geavanceerd in alle andere opzichten. Van het nieuwe dynamische ontwerp tot de geraffineerde connectiviteit en het vooruitstrevende veiligheidspakket.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Black Friday

27-11-2019

Overweegt u een Hyundai te kopen? Dan is het extra aantrekkelijk om dit tijdens Black Friday te doen. Van 28 t/m 30 november geniet u tijdens de H-Point Black Friday actiedagen van uniek voordeel. Kom naar onze showroom en profiteer van onze unieke acties.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Duurzame mobiliteitsoplossingen van H-Point 

14-11-2019

Blokland Non Ferro BV levert al 56 jaar wereldwijd haar veelal eigen gemaakte producten voor de pleziervaart, bedrijfsvaart en industrie. Binnen het bedrijf speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het is dan ook niet voor niets dat zij kiest voor duurzame auto’s.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Try and Buy bonus. Profiteer van voordeel tot € 5.000.

06-11-2019

Vanaf het moment dat u plaats neemt achter het stuur van een Hyundai bent u direct verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar uw hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu u tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst € 5.000!

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Amegazine najaar

17-10-2019

Hij is er weer! Onze eigen krant het Amegazine valt deze week in heel de regio op de deurmat. Woont u niet in de regio of heeft u hem niet ontvangen? Lees hem dan hier online.

Meer