Acties & Nieuws

Lees hier alles over Hyundai

Bekijk het nieuwsitem

Wat te doen als uw auto langdurig stil staat?

03-04-2020

Nu veel Nederlanders noodgedwongen thuiswerken en er nauwelijks meer op uit trekken, staat de auto dagenlang, misschien zelfs wekenlang stil. Maar kan die auto het wel hebben?

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Update coronavirus maatregelen

16-03-2020

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Highlights nieuwe i20

05-03-2020

De nieuwe Hyundai i20 valt direct op door zijn moderne, vlotte looks. Het is het eerste Hyundai-model in Europa die ontworpen is volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Try and Buy bonus. Profiteer van voordeel tot € 2.000.

04-02-2020

Vanaf het moment dat u plaats neemt achter het stuur van de Hyundai KONA Hybrid bent u meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar uw hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu u tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst € 1.250. Kunt u de verleiding weerstaan? Kom langs en maak een proefrit.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Prijzen nieuwe Hyundai i10 bekend

17-12-2019

De nieuwe Hyundai i10 is misschien een compacte stadsauto, maar hij is groot en geavanceerd in alle andere opzichten. Van het nieuwe dynamische ontwerp tot de geraffineerde connectiviteit en het vooruitstrevende veiligheidspakket.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Black Friday

27-11-2019

Overweegt u een Hyundai te kopen? Dan is het extra aantrekkelijk om dit tijdens Black Friday te doen. Van 28 t/m 30 november geniet u tijdens de H-Point Black Friday actiedagen van uniek voordeel. Kom naar onze showroom en profiteer van onze unieke acties.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Duurzame mobiliteitsoplossingen van H-Point 

14-11-2019

Blokland Non Ferro BV levert al 56 jaar wereldwijd haar veelal eigen gemaakte producten voor de pleziervaart, bedrijfsvaart en industrie. Binnen het bedrijf speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het is dan ook niet voor niets dat zij kiest voor duurzame auto’s.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Try and Buy bonus. Profiteer van voordeel tot € 5.000.

06-11-2019

Vanaf het moment dat u plaats neemt achter het stuur van een Hyundai bent u direct verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar uw hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu u tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst € 5.000!

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Amegazine najaar

17-10-2019

Hij is er weer! Onze eigen krant het Amegazine valt deze week in heel de regio op de deurmat. Woont u niet in de regio of heeft u hem niet ontvangen? Lees hem dan hier online.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Hyundai investeert 35 miljard dollar in autonoom rijden en EV’s

17-10-2019

Hyundai gooit zich vol in de strijd om EV’s en autonome voertuigen voor de massa te bouwen. De Koreaanse autobouwer kondigde onlangs aan de komende vijf jaar 35 miljard dollar te investeren in ‘mobiliteitstechnologie van de toekomst’.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Scherpe vanafprijs voor nieuwe Hyundai KONA Hybrid

16-09-2019

Hyundai heeft de prijzen van de nieuwe KONA Hybrid bekendgemaakt. Deze compacte SUV met hybrideaandrijflijn is er vanaf € 27.995,-

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Elektrische Hyundai 45 Concept

13-09-2019

Blik in de toekomst én knipoog naar het verleden. De Hyundai 45 Concept is uitgerust met een arsenaal aan camera’s die autonoom rijden mogelijk maken.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Hyundai i10 helemaal vernieuwd

04-09-2019

De Hyundai i10 is helemaal vernieuwd. Behalve groter en ruimer is hij ook veiliger en slimmer, met nog meer technologische snufjes.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Dit is de nieuwe IONIQ

14-08-2019

De nieuwe Hyundai IONIQ legt de lat hoog. In elk opzicht. Eén toekomstvisie, drie aandrijflijnen voor energie-efficiënt rijden.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

H-Point en Drechtsteden op de kaart in Den Haag

12-07-2019

Op dinsdag 9 juli jl is op uitnodiging van Werkgevers Drechtsteden Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer (woordvoerder MKB, Kamerlid VVD) op werkbezoek geweest in de 5e stad van Nederland, Dordrecht!

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Binnenkort beschikbaar: de KONA Hybrid

18-06-2019

De KONA-familie krijgt uitbreiding. Naast de benzine-aangedreven KONA en de volledig elektrische KONA Electric komt er binnenkort ook een variant met een hybride-aandrijflijn.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Hyundai i10 FL Comfort + Smart Pack vanaf € 229 per maand.

10-05-2019

Wegrijden in een extra luxe uitgeruste Hyundai i10 was nog nooit zó voordelig. Wanneer u nu kiest voor de Hyundai i10 Comfort + Smart Pack ontvangt u bovenop de Lente Bonus van € 1.500 tijdelijk ook een korting van € 500 op het Smart Pack.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

EV-registraties verdubbelen mede dankzij Kona/Niro

07-05-2019

Er zijn al meer dan 10 duizend EV's geregistreerd. Ten opzichte van vorig jaar zijn het de komst van de Tesla Model 3 en de Hyundai Kona en Kia Niro die het verschil maken, maar ook de e-Golf en Nissan Leaf doen het dit jaar beter.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

H-Point Refresh Service

07-05-2019

Is uw Hyundai na een intensieve winterperiode ook toe aan een flinke opfrisbeurt? Profiteer nu van de H-Point Refresh Service waarin wij uw auto tegen een verlaagd tarief professioneel laten wassen, waxen, reinigen en stofzuigen.

Meer
Bekijk het nieuwsitem

Voorjaarsvoordeel

01-05-2019

Ontdek onze voorjaarsdeal en rijd met jouw favoriete occasion fluitend het voorjaar in! Koop nu een occasion en betaal deze per maand. Met een actierente van 4,99% komt die ‘nieuwe’ occasion wel heel dichtbij.

Meer