IONIQ 5

Begin 2021 in de showroom


Power your world. 

Begin 2021 is toekomstige mobiliteit niet langer iets om naar uit te kijken, maar de realiteit van alledag. Dankzij het iconische design, de opwindende technologie en het ongeëvenaarde comfort van de IONIQ 5 bent u helemaal in charge.

Ervaar 800V-technologie.

De IONIQ 5 is een van de eerste modellen met een 800V-systeem. Hij laadt ultrasnel op, presteert consequent op een hoog niveau en is geoptimaliseerd voor gewicht en ruimte.

Laad uw e-bike op met Vehicle to Load.

De IONIQ 5 is uitgerust met Vehicle-to-Load-technologie (V2L). Daarmee kunt u extra vermogen van de voertuigaccu ontladen om andere elektrische apparaten (110V/220V) van energie te voorzien.

Maak indruk met iconisch design.

De IONIQ 5 combineert het uiterlijk van Hyundai's allereerste iconische model, de Pony uit 1975, met 45 jaar designtraditie en neo-retro-accenten. Daarmee komt de designtaal van Hyundai nog meer tot uiting.


Van 'night to bright' in 256 pixels.

Kijk en geniet ... met zijn krachtige LED-koplampen – maar liefst 256 pixels sterk – zal de IONIQ 5 zeker gezien (en herinnerd) worden. En met zijn opvallende lijnenspel – geïnspireerd op Hyundai's concept 45 – weet hij ook overdag alle ogen op zich gericht.


Stay tuned.

Kan de toekomst voor u niet snel genoeg komen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Regelmatig wordt er weer een andere spannende features onthuld van de IONIQ 5, totdat de puzzel compleet is.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan nu aan voor de gratis H-Point nieuwsbrief.

Aanmelden