H-Point Winterinspectie

De winter staat alweer snel voor de deur. Tijd voor de jaarlijkse H-Point Winterinspectie. Normaal maken we hier twee dagen lang een feestje van, maar dit jaar – in verband met Corona – moet het helaas anders, voor uw en onze veiligheid.

Onze monteurs staan nu de hele maand november en december – op afspraak – voor u klaar en laten hun licht schijnen op 18 wintergevoelige punten. Ook krijg je nog een leuk presentje, namelijk een superhandige Hyundai LED-lamp.

Profiteer van onze winteraanbiedingen

Na afloop van de Hyundai Winterinspectie ontvangt u een inspectierapport. Dan weet u dus meteen of uw Hyundai weer tiptop in orde is. Is toch vervanging of reparatie nodig? Geen probleem, want u kunt direct profiteren van een aantal speciale winteraanbiedingen. Deze zijn alleen geldig in november en december 2020, zolang de voorraad strekt.

Plan uw werkplaatsafspraak

 

  • Hyundai Winterset (ijskrabber, zeemspons, ruitenwisservloeistof)
  • Ruitenontdooier (500 ml) € 9,99
  • Ruitenwisservloeistof (500 ml concentraat) € 2,49
  • Ruitenontdooier € 3,99
  • Originele Hyundai-accu 10% korting
  • Aeroblade ruitenwissers 25% korting
  • Sets winterbanden/velgen nu met een set gratis opberghoezen

 

Het goede doel van 2020: Stichting Opkikker

Zoals altijd is de Winterinspectie gratis, maar vragen wij u een bescheiden bedrag – minimaal € 2,50 – te doneren aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Opkikker. Deze non-profitorganisatie zet zich in om gezinnen met een langdurig ziek kind een steuntje in de rug te geven. In 2019 mochten wij namens alle Hyundai-rijders een cheque van ruim € 38.000 aan Stichting ALS Nederland overhandigen.

Wij hebben ook een leuke Opkikker-sleutelhanger die u kunt kopen en waarmee u Stichting Opkikker extra ondersteunt.


Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.