Wanneer je een auto huurt bij INQAR Drechtsteden is de kans aanwezig dat je één van deze schitterende Hyundai's krijgt. Recent hebben zij haar huurvloot uitgebreid met deze i10'en en i20. Het team van H-Point wenst INQAR en al haar klanten veel veilige kilometers!

INQAR Drechtsteden

INQAR Drechtsteden is een jong autoverhuurbedrijf gevestigd in Zwijndrecht en gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen zoals autoverhuur en shortlease. Zij hebben een enthousiast team en bieden hun klanten extra service. ''Wij hebben ons ten doel gesteld om een ieder zo goed mogelijk te voorzien in zijn of haar vervoersbehoefte. Of het nu gaat om de huur van een personenauto , personenbus , bedrijfsauto of verhuisauto.''

Autoverhuur INQAR Drechtsteden, verzorgd de plaatselijke autoverhuur Zwijndrecht en busverhuur Zwijndrecht maar maakt deel uit van de landelijke INQAR-formule. Hierdoor kunnen zij u prijstechnisch diverse voordelen bieden, in combinatie met een stukje flexibiliteit en betrokkenheid richting hun huurders. ''U bent bij ons aan het juiste adres voor kundig advies, een juiste bediening aan de balie en levering van een nette huurauto.

De hele regio Drechtsteden en Zwijndrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Heerjansdam, Alblasserwaard en Moerdijk zijn bij INQAR Drechtsteden van harte welkom!

Bekijk i10

Bekijk I20