De nieuwe Hyundai i10: op alle fronten geperfectioneerd.

Als Stadsauto van het Jaar heeft de Hyundai i10 een reputatie hoog te houden. Daarom is hij op alle fronten nog verder geperfectioneerd. Ten opzichte van zijn voorganger is de carrosserie bijvoorbeeld 20 mm breder, waardoor hij stoerder op zijn wielen staat. De nieuwe Hyundai i10 oogt zeer wendbaar en energiek.

Nog meer gebruiksgemak
Ook binnenin kreeg de nieuwe Hyundai i10 vlotte looks. Het interieur oogt extra breed doordat de luchtroosters in lijn liggen met de deurpanelen. Uiteraard bleef het praktisch gebruiksgemak – waar de i10 al jaren om bekendstaat – gehandhaafd. Voor nog meer gebruiksgemak is aan de passagierskant boven het dashboardkastje een extra opbergruimte gecreëerd.

Extra sportieve uitstraling
Aan de buitenkant valt de nieuwe Hyundai i10 op door de vloeiende oppervlakken en scherpe carrosserielijnen. De brede grille met de bijzondere honingraatstructuur geeft hem een extra sportieve uitstraling. Er is keuze uit een veelvoud van exterieurkleuren

De Wereldpremière is op de IAA in Frankfurt (12 t/m 22 september 2019). Begin 2020 staat de nieuwe i10 in onze showroom! 

 

Meer informatie en technische specificaties van de nieuwe Hyundai i10 leest u hier.  

Meer informatie

 

Wil jij op de hoogte blijven? Laat dan hieronder uw gegevens achter.