Prijzen nieuwe Hyundai i10 bekend

Klein is het nieuwe groot. In alle opzichten, want behalve een stijlvolle stadsauto, is de nieuwe i10 ook nog eens zeer rijk uitgerust en scherp geprijsd. Dat begint al met de i-Drive uitvoering. Wilt u nog meer luxe? Kies dan voor Comfort of Premium. De nieuwe Hyundai i10 is er al vanaf € 12.995.

Een frisse uitstraling met allure.
De opvallende Cascade-grille heeft twee dagrijlichten, strategisch geplaatst om de zichtbaarheid van de i10 te vergroten. Hun rondheid contrasteert opvallend met de scherpe lijnen van de koplampen.

Stijlvol. Ook achterin.
Het nieuwe ontwerp van de achterbumper en de ruime bagageruimte geven de i10 net dat beetje extra. Een achteruitrijcamera is slim geïntegreerd in het handvat, terwijl een set LED-achterlichten (optioneel) een vleugje stijl toevoegt aan de mix.

Boordevol gebruiksgemak.

Stap in de nieuwe Hyundai i10 en ontdek zijn opvallende styling en ruimte. Niet alleen verrassend veel ruimte voor u en uw passagiers dankzij de langere wielbasis, maar ook een indrukwekkende hoeveelheid bagageruimte. Ook heeft de nieuwe i10 een scala aan geavanceerde technologieën en een van de meest uitgebreide veiligheidspakketten in zijn klasse. 

 

Bekijk hieronder de video van de nieuwe i10.

 

Meer informatie en prijzen van de nieuwe Hyundai i10 vind u hier.  

Alle prijzen i10

 

Wil jij op de hoogte blijven? Laat dan hieronder uw gegevens achter.