Try and Buy bonus. Profiteer van voordeel tot € 2.000.


Profiteer nu bij H-Point van veel voordeel!

Vanaf het moment dat u plaats neemt achter het stuur van de Hyundai KONA Hybrid bent u meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar uw hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu u tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst € 1.250. Kunt u de verleiding weerstaan? Kom langs en maak een proefrit.

Try and Buy bonus van € 1.250
Op de nieuwe Hyundai KONA Hybrid ontvangt u nu maar liefst € 1.250 korting. Zo is de KONA Hybrid al leverbaar vanaf € 26.995 na aftrek van de Try and Buy bonus. Heeft u een auto in te ruilen? We doen u graag een scherp inruilaanbod.

50/50 deal
Daarnaast kunt u ook nog profiteren van de 50/50 deal. U betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kunt u ook de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaalt u gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Private lease vanaf € 375 per maand
Met Hyundai Private Lease, rijdt u al een Hyundai KONA Hybrid voor € 375 per maand (o.b.v. 60 mnd/10.000 km p.j.), inclusief ongevallenverzekering (WA en Casco) en service en onderhoud door Hyundai-dealer H-Point. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld, zonder verborgen kosten.

Hyundai Operational Lease vanaf € 329 per maand
Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai KONA Hybrid leaset u zakelijk al vanaf € 329 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

De Try and Buy bonus is geldig op alle nieuwe Hyundai modellen en kan oplopen tot € 2.000! Kom langs in onze showroom en wij vertellen u er graag alles over! 

De actie is geldig t/m 31 december 2020. De Try and Buy bonus kunt u niet gebruiken voor de Hyundai KONA Electric, IONIQ Electric en de NEXO


Meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!