Over ons

Betrokken en altijd bereikbaarH-Point is een officiële merkdealer van Hyundai in Dordrecht en omstreken. H-Point maakt onderdeel uit van de Amega Groep.
Bij H-point stellen wij de klant voorop. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Samen met u zoeken wij net zo lang tot we de beste oplossing of deal hebben gevonden. Of het nu gaat om een nieuwe Hyundai, een occasion, private lease of een werkplaatsafspraak, wij staan voor u klaar. 

U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom! 

                                                   

Nieuws

Bekijk dit nieuwsitem

Dit is de nieuwe IONIQ

14-08-2019

De nieuwe Hyundai IONIQ legt de lat hoog. In elk opzicht. Eén toekomstvisie, drie aandrijflijnen voor energie-efficiënt rijden.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

H-Point en Drechtsteden op de kaart in Den Haag

12-07-2019

Op dinsdag 9 juli jl is op uitnodiging van Werkgevers Drechtsteden Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer (woordvoerder MKB, Kamerlid VVD) op werkbezoek geweest in de 5e stad van Nederland, Dordrecht!

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Binnenkort beschikbaar: de KONA Hybrid

18-06-2019

De KONA-familie krijgt uitbreiding. Naast de benzine-aangedreven KONA en de volledig elektrische KONA Electric komt er binnenkort ook een variant met een hybride-aandrijflijn.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Hyundai i10 FL Comfort + Smart Pack vanaf € 229 per maand.

10-05-2019

Wegrijden in een extra luxe uitgeruste Hyundai i10 was nog nooit zó voordelig. Wanneer u nu kiest voor de Hyundai i10 Comfort + Smart Pack ontvangt u bovenop de Lente Bonus van € 1.500 tijdelijk ook een korting van € 500 op het Smart Pack.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

EV-registraties verdubbelen mede dankzij Kona/Niro

07-05-2019

Er zijn al meer dan 10 duizend EV's geregistreerd. Ten opzichte van vorig jaar zijn het de komst van de Tesla Model 3 en de Hyundai Kona en Kia Niro die het verschil maken, maar ook de e-Golf en Nissan Leaf doen het dit jaar beter.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

H-Point Refresh Service

07-05-2019

Is uw Hyundai na een intensieve winterperiode ook toe aan een flinke opfrisbeurt? Profiteer nu van de H-Point Refresh Service waarin wij uw auto tegen een verlaagd tarief professioneel laten wassen, waxen, reinigen en stofzuigen.

Meer

Werken bij H-Point

Bekijk al onze vacatures

Stageplaatsen

H-Point

Binnen onze verschillende bedrijven en afdelingen zijn wij altijd op zoek naar stagiaires. Wij vinden het belangrijk om scholieren de mogelijkheid te bieden praktijkervaring op te doen.

(Eerste) Autotechnicus

H-Point / Van Mill

Ben jij een ervaren Eerste Autotechnicus en wil je graag dagelijks aan de slag met het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen onze moderne werkplaats? Dan zoeken wij jou!

Leerling Autotechnicus

H-Point / Van Mill

Is het jouw hobby om regelmatig bezig te zijn met het sleutelen aan je scooter of auto en wil jij dit dagelijks doen in een werkplaats? Dan hebben wij een leuke functie binnen ons bedrijf voor jou!