Over ons

Betrokken en altijd bereikbaarH-Point is een officiële merkdealer van Hyundai in Dordrecht en omstreken. H-Point maakt onderdeel uit van de Amega Groep.
Bij H-point stellen wij de klant voorop. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Samen met u zoeken wij net zo lang tot we de beste oplossing of deal hebben gevonden. Of het nu gaat om een nieuwe Hyundai, een occasion, private lease of een werkplaatsafspraak, wij staan voor u klaar. 

U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom! 

                                                   

Nieuws

Bekijk dit nieuwsitem

IONIQ submerk voor volledig elektrische modellen

11-08-2020

Hyundai opent een nieuw hoofdstuk in het tijdperk van geëlektrificeerde mobiliteit: IONIQ als nieuw EV-merk in de markt.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Airco service bij H-Point

22-07-2020

Kom langs bij Hyundai H-Point voor een gratis aircocheck of airco-onderhoud voor een scherpe prijs.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Santa Fe krijgt beschikking over geëlektrificeerde aandrijflijnen

17-07-2020

De nieuwe Santa Fe verschijnt in het najaar als hybride in onze showroom. De plug-in hybride volgt in februari volgend jaar.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

H-Point Refresh Service

10-07-2020

Is uw Hyundai na een lange periode ook toe aan een flinke opfrisbeurt? Profiteer nu van de H-Point Refresh Service waarin wij uw auto tegen een verlaagd tarief professioneel laten wassen, waxen, reinigen en stofzuigen.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

€ 4.000 subsidie bij aanschaf elektrische Hyundai

09-06-2020

KONA Electric en IONIQ Electric nu heel interessant voor particulieren. Nu € 4.000 subsidie bij aanschaf elektrische Hyundai bij H-Point.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Productie van start vernieuwde Hyundai i30

28-05-2020

Hyundai gaat van start met de productie van de vernieuwde i30. De eerste exemplaren rollen vanaf 25 mei van de band bij Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), de Hyundai-fabriek in Nošovice in Tsjechië.

Meer

Werken bij H-Point

Bekijk al onze vacatures

Stageplaatsen

H-Point

Binnen onze verschillende bedrijven en afdelingen zijn wij altijd op zoek naar stagiaires. Wij vinden het belangrijk om scholieren de mogelijkheid te bieden praktijkervaring op te doen.

(Eerste) Autotechnicus

H-Point / Van Mill

Ben jij een ervaren Eerste Autotechnicus en wil je graag dagelijks aan de slag met het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen onze moderne werkplaats? Dan zoeken wij jou!

Leerling Autotechnicus

H-Point / Van Mill

Is het jouw hobby om regelmatig bezig te zijn met het sleutelen aan je scooter of auto en wil jij dit dagelijks doen in een werkplaats? Dan hebben wij een leuke functie binnen ons bedrijf voor jou!