Over ons

Betrokken en altijd bereikbaarH-Point is een officiële merkdealer van Hyundai in Dordrecht en omstreken. H-Point maakt onderdeel uit van de Amega Groep.
Bij H-point stellen wij de klant voorop. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Samen met u zoeken wij net zo lang tot we de beste oplossing of deal hebben gevonden. Of het nu gaat om een nieuwe Hyundai, een occasion, private lease of een werkplaatsafspraak, wij staan voor u klaar. 

U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom! 

                                                   

Nieuws

Bekijk dit nieuwsitem

Duurzame mobiliteitsoplossingen van H-Point 

14-11-2019

Blokland Non Ferro BV levert al 56 jaar wereldwijd haar veelal eigen gemaakte producten voor de pleziervaart, bedrijfsvaart en industrie. Binnen het bedrijf speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het is dan ook niet voor niets dat zij kiest voor duurzame auto’s.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Try and Buy bonus. Profiteer van voordeel tot € 5.000.

06-11-2019

Vanaf het moment dat u plaats neemt achter het stuur van een Hyundai bent u direct verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar uw hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu u tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst € 5.000!

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Amegazine najaar

17-10-2019

Hij is er weer! Onze eigen krant het Amegazine valt deze week in heel de regio op de deurmat. Woont u niet in de regio of heeft u hem niet ontvangen? Lees hem dan hier online.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Hyundai investeert 35 miljard dollar in autonoom rijden en EV’s

17-10-2019

Hyundai gooit zich vol in de strijd om EV’s en autonome voertuigen voor de massa te bouwen. De Koreaanse autobouwer kondigde onlangs aan de komende vijf jaar 35 miljard dollar te investeren in ‘mobiliteitstechnologie van de toekomst’.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Scherpe vanafprijs voor nieuwe Hyundai KONA Hybrid

16-09-2019

Hyundai heeft de prijzen van de nieuwe KONA Hybrid bekendgemaakt. Deze compacte SUV met hybrideaandrijflijn is er vanaf € 27.995,-

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Elektrische Hyundai 45 Concept

13-09-2019

Blik in de toekomst én knipoog naar het verleden. De Hyundai 45 Concept is uitgerust met een arsenaal aan camera’s die autonoom rijden mogelijk maken.

Meer

Werken bij H-Point

Bekijk al onze vacatures

Stageplaatsen

H-Point

Binnen onze verschillende bedrijven en afdelingen zijn wij altijd op zoek naar stagiaires. Wij vinden het belangrijk om scholieren de mogelijkheid te bieden praktijkervaring op te doen.

(Eerste) Autotechnicus

H-Point / Van Mill

Ben jij een ervaren Eerste Autotechnicus en wil je graag dagelijks aan de slag met het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen onze moderne werkplaats? Dan zoeken wij jou!

Leerling Autotechnicus

H-Point / Van Mill

Is het jouw hobby om regelmatig bezig te zijn met het sleutelen aan je scooter of auto en wil jij dit dagelijks doen in een werkplaats? Dan hebben wij een leuke functie binnen ons bedrijf voor jou!