Over ons

Betrokken en altijd bereikbaarH-Point is een officiële merkdealer van Hyundai in Dordrecht en omstreken. H-Point maakt onderdeel uit van de Amega Groep.
Bij H-point stellen wij de klant voorop. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Samen met u zoeken wij net zo lang tot we de beste oplossing of deal hebben gevonden. Of het nu gaat om een nieuwe Hyundai, een occasion, private lease of een werkplaatsafspraak, wij staan voor u klaar. 

U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom! 

                                                   

Nieuws

Bekijk dit nieuwsitem

Hyundai onthult zijn nieuwste, allerkleinste EV

29-10-2020

Klein maar fijn: Hyundai onthult zijn nieuwste, allerkleinste EV.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Try and Buy bonus. Profiteer van voordeel tot € 2.000.

22-10-2020

Vanaf het moment dat u plaats neemt achter het stuur van uw nieuwe Hyundai bent u meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Hyundai onthult de geheel nieuwe i20 N

21-10-2020

Hyundai onthult zijn nieuwste high-performance-model, de geheel nieuwe Hyundai i20 N – een sportauto pur sang.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Hyundai i30 N vernieuwd en verbeterd

28-09-2020

Hyundai presenteert de Hyundai i30 N die verbeterd en vernieuwd is. De vernieuwde Hyundai i30 N een sportauto die berekend is op zowel dagelijks gebruik als op inzet op het circuit.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

De nieuwe Hyundai i20

21-09-2020

De nieuwe Hyundai i20 is gemaakt om op te vallen. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Hij dankt zijn onderscheidende uitstraling aan de gloednieuwe designtaal van Hyundai, genaamd Sensuous Sportiness.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Nieuwe Hyundai Tucson

15-09-2020

Nieuwe Hyundai Tucson onthuld: slimme SUV met uitgesproken design. De nieuwe Tucson is de vierde generatie van Hyundai’s bestseller.

Meer

Werken bij H-Point

Bekijk al onze vacatures

Stageplaatsen

H-Point

Binnen onze verschillende bedrijven en afdelingen zijn wij altijd op zoek naar stagiaires. Wij vinden het belangrijk om scholieren de mogelijkheid te bieden praktijkervaring op te doen.

(Eerste) Autotechnicus

H-Point / Van Mill

Ben jij een ervaren Eerste Autotechnicus en wil je graag dagelijks aan de slag met het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen onze moderne werkplaats? Dan zoeken wij jou!

Leerling Autotechnicus

H-Point / Van Mill

Is het jouw hobby om regelmatig bezig te zijn met het sleutelen aan je scooter of auto en wil jij dit dagelijks doen in een werkplaats? Dan hebben wij een leuke functie binnen ons bedrijf voor jou!