Scherpe aanbiedingen op veel modellen

Supervoordelig een gloednieuwe Hyundai rijden, hybride, elektrisch of benzine, voor een vast bedrag per maand? Dat doet u via Private Lease. Deze zomer profiteert u van zeer aantrekkelijke aanbiedingen op veel Hyundai modellen!

 

Stap in de KONA Hybrid

Dankzij zijn innovatieve hybride-aandrijflijn combineert de Hyundai KONA Hybrid opvallende looks met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Met zijn moderne, aerodynamische design en nieuwe slimme technologieën, zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt deze veelzijdige SUV u nog verder. U rijdt deze bestverkochte hybride SUV nu al vanaf € 374 per maand. Dit betreft de Hyundai KONA Hybrid Comfort. En omdat hij uit voorraad leverbaar is, staat hij binnen de kortste keren bij u voor de deur. 

Kies voor de nieuwe BAYON

De nieuwe Hyundai BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV maar is vanbinnen enorm ruim. Hij is ontworpen om een blijvende indruk te maken. Boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en een efficiënte aandrijflijn met 48V mild hybride-technologie. De BAYON is het nieuwste en kleinste lid van Hyundai’s groeiende SUV-familie.  Wilt u als een van de eerste in de nieuwe BAYON rijden? Dan kan vanaf € 353 per maand met private lease

Behalve de KONA Hybrid zijn er nog veel meer Hyundai-modellen die u met Private Lease zeer voordelig kunt rijden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Hyundai i10? Voor slechts € 244 per maand bent u de trotse berijder van deze stoere stadsauto in luxe Comfort uitvoering. De Hyundai i20 rijdt u vanaf € 315 per maand. Liever meer ruimte? Kies dan voor de Hyundai TUCSON vanaf € 560 per maand. 

Alle tarieven op basis van 60 maanden en 10.000m km per jaar.