Over ons

Betrokken en altijd bereikbaar

Team

H-Point is een officiële merkdealer van Hyundai in Dordrecht en omstreken. H-Point maakt onderdeel uit van de Amega Groep. Bij H-point stellen wij de klant voorop. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Samen met u zoeken wij net zo lang tot we de beste oplossing of deal hebben gevonden. Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

 

 

Nieuws

Bekijk dit nieuwsitem

INQAR Drechtsteden

19-04-2019

Wanneer je een auto huurt bij INQAR Drechtsteden is de kans aanwezig dat je één van deze schitterende Hyundai's krijgt. Recent hebben zij haar huurvloot uitgebreid met deze i10'en en i20. Het team van H-Point wenst INQAR en al haar klanten veel veilige kilometers!

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Amegazine april 2019

15-04-2019

Bekijk hier digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in april 2019 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Het thema van deze editie staat in het teken van alle smaken van Amega. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Hyundai NEXO voor Visser & Smit Hanab

12-03-2019

Afgelopen week heeft H-Point namens WEVI de eerste Hyundai NEXO FCEV mogen afleveren aan Visser & Smit Hanab, een werkmaatschappij van VolkerWessels.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Hyundai NEXO in Ahoy

21-11-2018

In het kader van de Week van de Ondernemer Amsterdam (23 november 2018) zijn wij vandaag met de Hyundai NEXO aanwezig op het evenement 'Kunst van het Groeien' in Ahoy.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Black Friday

16-11-2018

Op 22, 23 en 24 november profiteert u tijdens Black Friday van unieke kortingen op speciale voorraadmodellen. Houd onze kanalen goed in de gaten, meer informatie volgt...⚫

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

De Hyundai NEXO op de Industriedag van de Werkgevers Drechtsteden

05-10-2018

Gister waren wij met de Hyundai NEXO aanwezig op de Industriedag van de Werkgevers Drechtsteden. Er wordt onder andere gesproken over onderwerpen als duurzaamheid en innovatie.

Meer

Werken bij H-Point

Bekijk al onze vacatures

Stageplaatsen

H-Point

Binnen onze verschillende bedrijven en afdelingen zijn wij altijd op zoek naar stagiaires. Wij vinden het belangrijk om scholieren de mogelijkheid te bieden praktijkervaring op te doen. We zien geregeld dat stage een opstap is naar een baan binnen ons bedrijf.

(Eerste) Autotechnicus

Van Mill

Ben jij op dit moment een automonteur die in staat is om zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten en die zelfstandig diagnose kan stellen bij storingen en deze kan herstellen?

Leerling Monteur

Van Mill

Als leerling monteur houd je je naast je studie in de praktijk bezig met bezig met onderhoudswerkzaamheden aan personenauto’s. Hierbij kun je denken aan een onderhoudsbeurt, waarbij je onderdelen moet vervangen of repareren.