Over ons

Betrokken en altijd bereikbaar

Team

H-Point is een officiële merkdealer van Hyundai in Dordrecht en omstreken. H-Point maakt onderdeel uit van de Amega Groep. Bij H-point stellen wij de klant voorop. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Samen met u zoeken wij net zo lang tot we de beste oplossing of deal hebben gevonden. Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

 

 

Nieuws

Bekijk dit nieuwsitem

Binnenkort beschikbaar: de KONA Hybrid

18-06-2019

De KONA-familie krijgt uitbreiding. Naast de benzine-aangedreven KONA en de volledig elektrische KONA Electric komt er binnenkort ook een variant met een hybride-aandrijflijn.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Hyundai i10 FL Comfort + Smart Pack vanaf € 229 per maand.

10-05-2019

Wegrijden in een extra luxe uitgeruste Hyundai i10 was nog nooit zó voordelig. Wanneer u nu kiest voor de Hyundai i10 Comfort + Smart Pack ontvangt u bovenop de Lente Bonus van € 1.500 tijdelijk ook een korting van € 500 op het Smart Pack.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

EV-registraties verdubbelen mede dankzij Kona/Niro

07-05-2019

Er zijn al meer dan 10 duizend EV's geregistreerd. Ten opzichte van vorig jaar zijn het de komst van de Tesla Model 3 en de Hyundai Kona en Kia Niro die het verschil maken, maar ook de e-Golf en Nissan Leaf doen het dit jaar beter.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

H-Point Refresh Service

07-05-2019

Is uw Hyundai na een intensieve winterperiode ook toe aan een flinke opfrisbeurt? Profiteer nu van de H-Point Refresh Service waarin wij uw auto tegen een verlaagd tarief professioneel laten wassen, waxen, reinigen en stofzuigen.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Voorjaarsvoordeel

01-05-2019

Ontdek onze voorjaarsdeal en rijd met jouw favoriete occasion fluitend het voorjaar in! Koop nu een occasion en betaal deze per maand. Met een actierente van 4,99% komt die ‘nieuwe’ occasion wel heel dichtbij.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

INQAR Drechtsteden

19-04-2019

Wanneer je een auto huurt bij INQAR Drechtsteden is de kans aanwezig dat je één van deze schitterende Hyundai's krijgt. Recent hebben zij haar huurvloot uitgebreid met deze i10'en en i20. Het team van H-Point wenst INQAR en al haar klanten veel veilige kilometers!

Meer

Werken bij H-Point

Bekijk al onze vacatures

Stageplaatsen

H-Point

Binnen onze verschillende bedrijven en afdelingen zijn wij altijd op zoek naar stagiaires. Wij vinden het belangrijk om scholieren de mogelijkheid te bieden praktijkervaring op te doen. We zien geregeld dat stage een opstap is naar een baan binnen ons bedrijf.

(Eerste) Autotechnicus

Van Mill

Ben jij op dit moment een automonteur die in staat is om zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten en die zelfstandig diagnose kan stellen bij storingen en deze kan herstellen?

Leerling Monteur

Van Mill

Als leerling monteur houd je je naast je studie in de praktijk bezig met bezig met onderhoudswerkzaamheden aan personenauto’s. Hierbij kun je denken aan een onderhoudsbeurt, waarbij je onderdelen moet vervangen of repareren.