Over ons

Betrokken en altijd bereikbaar

Team

H-Point is een officiële merkdealer van Hyundai in Dordrecht en omstreken. H-Point maakt onderdeel uit van de Amega Groep. Bij H-point stellen wij de klant voorop. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Samen met u zoeken wij net zo lang tot we de beste oplossing of deal hebben gevonden. Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

 

 

Nieuws

Bekijk dit nieuwsitem

Hyundai NEXO in Ahoy

21-11-2018

In het kader van de Week van de Ondernemer Amsterdam (23 november 2018) zijn wij vandaag met de Hyundai NEXO aanwezig op het evenement 'Kunst van het Groeien' in Ahoy.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Black Friday

16-11-2018

Op 22, 23 en 24 november profiteert u tijdens Black Friday van unieke kortingen op speciale voorraadmodellen. Houd onze kanalen goed in de gaten, meer informatie volgt...⚫

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

De Hyundai NEXO op de Industriedag van de Werkgevers Drechtsteden

05-10-2018

Gister waren wij met de Hyundai NEXO aanwezig op de Industriedag van de Werkgevers Drechtsteden. Er wordt onder andere gesproken over onderwerpen als duurzaamheid en innovatie.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

H-Point uitgekozen als Waterstof autodealer

07-09-2018

De eerste Hyundai NEXO modellen worden geleverd aan een select aantal Hyundai dealers. H-Point is als één van de vijf dealers in Nederland uitverkozen om deze SUV op waterstof te mogen leveren.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

De Hyundai Kona EV is in de showroom te vinden

30-08-2018

De nieuwe Hyundai KONA Electric is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

H-Pont Zomer Upgrades

11-04-2018

Op bijna alle Hyundai modellen profiteert u nu van een upgrade. Zonder meerkosten stapt u in een luxere uitvoering én u ontvangt ook nog € 1.000 zomerkorting!

Meer

Werken bij H-Point

Bekijk al onze vacatures

Stageplaatsen

H-Point

Binnen onze verschillende bedrijven en afdelingen zijn wij altijd op zoek naar stagiaires. Wij vinden het belangrijk om scholieren de mogelijkheid te bieden praktijkervaring op te doen. We zien geregeld dat stage een opstap is naar een baan binnen ons bedrijf.

(Eerste) Autotechnicus

Van Mill

Ben jij op dit moment een automonteur die in staat is om zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten en die zelfstandig diagnose kan stellen bij storingen en deze kan herstellen?

Leerling Monteur

Van Mill

Als leerling monteur houd je je naast je studie in de praktijk bezig met bezig met onderhoudswerkzaamheden aan personenauto’s. Hierbij kun je denken aan een onderhoudsbeurt, waarbij je onderdelen moet vervangen of repareren.