Financieren

H-Point biedt u bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikt auto aantrekkelijke financieringsmogelijkheden zoals Private Lease of Financial Lease. Voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder bieden wij speciale financieringsmodules.  

Particulier

Onze verkoopadviseurs bespreken graag samen met u de financieringsmogelijkheden. Door middel van een geavanceerd calculatieprogramma adviseren wij u over diverse mogelijkheden. Bij H-Point helpen we u graag met aan op maat gemaakte financiering. 

 

Amega Financial Service

Het maximale uit uw zakelijk verkeer halen, dat is waar u als ondernemer naar streef. Kwaliteit, veiligheid, comfort, zekerheid en een aantrekkelijke prijs staan hierbij centraal. Kies daarom voor Amega Financial Service.

Naast reperatie, onderhoud, service en verzekeren bent u ook voor leasen bij ons aan het juiste adres. Wij zijn, samen met Amega Finanial Service, uw sleutel tot de leaseproducten voor uw auto. We leveren u maatwerk, met leasevormen die tot in de kleinste details worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. 

 

De auto op uw balans: Financial Lease

Financial lease, ook wel 'on balance' autofinanciering. Bij Financial lease komt de auto op uw balans te staan, zo bent u er economisch eigenaar van. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, omdat u dan profieert van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. De leasetermijn bestaat uit rente en aflossing, de auto dient als onderpand. Bij Amega Financial Service kunt u de auto voor het volledige bedrag kunt u de auto voor het volledige bedrag financieren, waarbij aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen. Als u aan het eind van het contract aan de slottermijn voldoet, wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto. 

Werkplaats afspraak maken

Bekijk ons occasion aanbod

Lees Meer

Contact