Garantie

Onbeperkte gemoedsrust

Garantie

Hyundai is één van de meest betrouwbare automerken. Dit blijkt keer op keer uit diverse onderzoeken. Om die toppositie vast te houden investeert Hyundai voortdurend in nieuwe technieken, materialen en productiesystemen. Wie de beste kwaliteit levert, kan ook de beste garantie bieden. Dus geeft Hyundai onbeperkte garantie op product- en fabricagefouten. Al rijdt u van de maan en terug, onze garantie dekt alle defecten die een gevolg zijn van een product- of fabricagefout. En dat is uniek.

H-Point mobiliteitsgarantie: de wegenwacht heeft u niet meer nodig

Een lekke band, een lampje laten branden met een lege accu als gevolg of per ongeluk de verkeerde brandstof getankt? Het kan iedereen gebeuren. Van H-Point krijgt u gratis hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa.

5 jaar garantie

Op zoek naar onbeperkte gemoedsrust? U krijgt het standaard bij uw Hyundai. Alle nieuwe personenauto's van Hyundai worden bij H-Point geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Ook krijgt u bij een nieuwe Hyundai gedurende 5 jaar een gratis zomer- en wintercheck en hulp bij pech onderweg. Zorg er wel voor dat u uw auto bij ons, of bij een andere erkende Hyundai-dealer, laat onderhouden.

7 jaar verlengde garantie

Bij aankoop van een nieuwe Hyundai krijgt u standaard 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Dat is geweldig, maar het kan nog beter: u kunt de garantietermijn uitbreiden tot wel 7 jaar! U kunt de garantietermijn verlengen tot 1 maand voordat de fabrieksgarantie eindigt. Daarbij kunt u kiezen voor een verlenging van 1 jaar of 2 jaar. Uw maximale garantie is dus 7 jaar.

 

De voordelen van de verlengde garantie :

  • Geen onverwachte reparatiekosten
  • Geen eigen risico
  • Overdraagbaar bij de verkoop van uw auto
  • Eenmalig vast bedrag, daarna geen risico's meer
  • Gebruik van originele Hyundai-onderdelen bij reparaties