H-Point ‘Beste Hyundai dealer van 2024’

Met trots kunnen wij melden dat wij zijn uitgeroepen tot Hyundai Excellent Dealer 2024! Onze succesvolle organisatie mag zich een jaar lang de beste Hyundai dealer van Nederland noemen!

De Hyundai Excellent Dealer Award is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer – gemeten over een heel kalenderjaar – heeft geleverd. H-Point, onderdeel van Amega Groep, ontvangt de onderscheiding omdat het heeft bewezen aan de strenge eisen van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie te voldoen. De Hyundai Excellent Dealer Award is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen.

Elk jaar beloont Hyundai Motor Nederland die dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen en uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid voor zowel de Sales en After Sales activiteiten, met de Excellent Dealer Award. 

 

In het Excellent Dealer Programma ligt de nadruk op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf. Hyundai Motor Nederland beoordeelt de dealerbedrijven op de volgende criteria: Sales en After sales, klanttevredenheid, strategie, training en service. De structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat, zo bewijst H-Point als 'nummer 1' van de Hyundai Excellent Dealer Award. Met andere woorden: een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten, boekt ook goede verkoopresultaten.

Directeur Rick Kennedie van H-Point is enorm trots op de behaalde Hyundai Excellent Dealer Award 2024: ‘Wij zetten ons niet alleen in voor een duurzame bedrijfsvoering, maar ook voor een duurzame relatie met de klant. Eerlijk advies, gastvrijheid en meedenken met de klant zijn voor ons niet minder belangrijk. Door klanten volledig te ontzorgen, gaan wij een langdurige relatie met onze klanten aan. Want een goede relatie met de klant is van levensbelang. De Excellent Dealer Award is een teken van waardering voor ons hele team waar iedereen zijn of haar aandeel in heeft bijgedragen. Hier zijn wij dan bijzonder trots op!'.

Hyundai is inmiddels niet meer weg te denken uit de top van de automobielindustrie en combineert een breed modellenaanbod met diverse milieuvriendelijke aandrijflijnen. Het succes van H-Point sluit hier naadloos bij aan.

H-Point maakt deel uit van Amega Groep dat één van de meest toonaangevende dealerholdings van Nederland is. Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 650 mensen heeft diverse dealerbedrijven van verschillende merken en daarnaast opereren er schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen en autoverhuur onder één vlag.