Controles bij uw Hyundai

Hyundai winter check

Om uw Hyundai klaar te maken voor de koude maanden kunt u bij H-Point terecht voor de wintercheck. Wij controleren uw auto helemaal gratis op 36 belangrijke onderdelen. En het mooie is, u kunt de hele controle met eigen ogen volgen en hoort meteen onze bevindingen. Na afloop ontvangt u een rapport met de gecontroleerde punten overzichtelijk op een rij. Als er onderdelen zijn die extra aandacht verdienen, maken we dat snel en vakkundig voor u in orde. Zo rijdt u, ook in de winter, veilig en zorgeloos in uw Hyundai. 

Hyundai zomer check

Weten of uw Hyundai in goede conditie verkeert voor de zomer? Of de banden nog in orde zijn, de airconditioning goed werkt en de accu naar wens presteert? Bezoek dan H-Point voor een zomerinspectie. Onze service-experts controleren uw Hyundai grondig op de volgende punten:

  • Vloeistofniveaus (olie, koelvloeistof, ruitensproeier, etc.)
  • Werking elektrische installatie
  • Conditie van de accu
  • Staat van de banden
  • Werking airconditioning (indien aanwezig)
  • Conditie van de voorruit

Na de zomercheck weet u direct of uw Hyundai in topconditie verkeert voor een lange hete periode. 

Plan hier uw onderhoud in!
NL
KM

H-Point controles

Naast de APK worden er ook andere controles uitgevoerd bij H-Point. Denk hierbij aan de jaarlijkse wintercheck, een airco check of een ruitenwisser check. Zo rijd u het hele jaar door veilig en zorgeloos in uw Hyundai.

Hyundai airco check

Een goed werkende airconditioning is erg belangrijk voor het klimaat in uw auto. In het filter van de airco kunnen ongemerkt allerlei vuil en bacteriën ophopen. Houd uw airconditioning daarom schoon en kom langs voor een korte airco check! Wij controleren gratis op een goede werking en temperatuur. 

APK

Bij de APK-keuring wordt uw Hyundai op de volgende punten beoordeeld:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Het milieu: uitstoot van uitlaatgassen
  • De registratie: kilometerstand, kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof

Als wij tijdens de controle één of meer aandachtspunten constateren nemen we uiteraard altijd eerst contact met u op voordat we een reparatie uitvoeren. 

Combineert u de APK met een onderhoudsbeurt? Dan is de APK gratis.

Plan gemakkelijk en snel uw controles in bij H-Point in Dordrecht of Gorinchem

Ruitenwisser check

Het lijkt misschien een detail, maar goed werkende ruitenwissers zijn van groot belang voor uw zicht en veiligheid. Strepende of klapperende ruitenwissers kunnen daarnaast behoorlijk vervelend zijn. Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Kom langs bij H-Point in Dordrecht of Gorinchem om uw ruitenwissers gratis te controleren. 

Contact