Banden

Bandenservice bij H-Point

Bij H-Point adviseren we u graag over de juiste banden voor uw Hyundai. Wij kennen uw auto en uw rijgedrag. Wordt de Hyundai gebruikt voor korte ritjes naar school en de supermarkt of juist voor langere afstanden? Wij helpen u om de juiste bandenkeuze te maken, rekening houdend met de auto, uw wensen en uw portemonnee. Daarnaast kunnen we uw zomer- of winterbanden opslaan en controleren we voor u de conditie en het profiel van de banden. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Plan direct uw onderhoud in!
NL
KM

Plan uw bandenwissel in via onze werkplaats

Winterbanden

Zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden Celsius daalt is het belangrijk om te rijden met winterbanden. Winterbanden zijn voornamelijk ontwikkeld voor de wegligging en grip op zowel droog als nat wegdek. De winterband verschilt van zomerbanden door een ander profiel en een andere soort rubber. Het rubber van een zomerband wordt harder bij lage temperaturen, waardoor u minder grip op de weg heeft. Winterbanden blijven daarentegen elastischer waardoor u meer grip heeft. Wij adviseren u graag over welke keuze het best bij u past.

Zomerbanden

Zomerbanden blijven noodzakelijk, omdat winterbanden bij een temperatuur van boven de 7 graden sneller slijten. Zorg daarom dat u op tijd uw banden weer wisselt. Een fijn geheugen steuntje voor het moment van wisselen is de overgang van wintertijd naar zomertijd. 

Altijd veilig op weg met de juiste banden

Contact