Een Amega onderneming

Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 650 mensen heeft diverse dealerbedrijven van verschillende merken en daarnaast opereren er schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen en autoverhuur onder één vlag.

Onderdeel van Amega

Dealer bedrijven

Ames Volkswagen

Volkswagen

Ames Audi

Audi

Ame Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen bedrijfwagens

Ames Skoda

Skoda

Ames Seat

Seat

Mulder Peugeot

Peugeot

Mulder Citroen

Citroën

Mulder Fiat

Fiat

Mulder Abarth

Abarth

Mulder Jeep

Jeep

Mulder Fiat Professional logo

Fiat Professional

Van Mill Opel

Opel

H Point Hyundai

Hyundai

Volvo

de waard logo met groene Kia auto grille en Kia logo

KIA

Ames Sales Outlet Jong Gebruikte Autos

Jong gebruikte auto's

Universele bedrijven

Amega Trade Import rijdende witte auto porsche

Import

Amega Fleet

Wagenparkbeheer

PSB Bedrijfwagens

Bedrijfswageninrichter

PSB

Universeel schadebedrijf

 Schadenet De Koning Universeel Shadebedrijf

Universeel schadebedrijf

Service Only Universele Garage balie medewerker

Universele garage

Universele garage

Mobilitics Laadoplossingen

Laadoplossingen

Captive Finance Financieringen En Verzekeringen

Verzekeringen en financieringen

Werken bij Amega

Amega Groep is één van de grootste dealerholdings van Nederland. Inmiddels is Amega Groep met afstand de grootste automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 650 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn.

Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen en kunnen zij met al hun mobiliteitsbehoeften bij ons terecht. 

Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grote en de diversiteit van ons bedrijf kan je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Medewerkerstevredenheids­onderzoek

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien.

Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Door middel van onze mobiliteitsoplossingen krijgt u inzicht in de zakelijke mobiliteit van uw organisatie. Dit doen wij enerzijds door u inzicht te geven in uw wagenpark met onze wagenparkbeheersoftware. En anderzijds door u inzicht te geven in het zakelijke vervoer en de reiskosten van uw medewerkers door middel van de Mobiliticspas en bijbehorende software. Hierbij krijgt u een volledige oplossing op maat; van advies tot implementatie en het beheer.

Amega Fleet

Amega Fleet biedt totaaloplossingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Door ons uitgebreide aanbod aan mobiliteitsoplossingen, zoals auto’s, fietsen en mobiliteitskaarten, kunnen wij u helpen op ieder gebied van zakelijke mobiliteit. Hierbij ontzorgen we u compleet!

Groeneveld Fietsen

Groeneveld is de fietsenwinkel van Zwijndrecht. Wij hebben een groot assortiment, met fietsen van diverse topmerken. Hierdoor hebben we altijd wel een fiets die aansluit bij uw wensen. Of u nu lange stukken wilt gaan fietsen of dat u hem voornamelijk gebruikt om mee naar de supermarkt te gaan, wij hebben de fiets die bij u past. Wanneer u twijfelt over welke fiets u het beste kunt kiezen dan staan wij u graag bij met deskundig advies!

PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting biedt al veertig jaar een totaalpakket aan producten en diensten voor de inbouw van bedrijfswagens van alle merken. Zowel grotere fleetowners en autodealers als zzp’ers en mkb’ers kunnen bij ons terecht voor betimmering, inbouw van dubbele cabines, elektronica, accessoires, bedrijfsreclame, voertuigvolgsystemen en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u geheel ontzorgen.

Captive Finance

Captive Finance is opgericht door en voor autobedrijven. Wij bemiddelen in autofinanciering en autoverzekeringen. Samen met onze partners bieden wij de financiële producten van Captive Finance aan. Door onze gezamenlijke inkoop en uitgebreide kennis van de branche bieden wij de scherpste prijs met uitstekende voorwaarden.

De klant is koning

De 7 basiswaarden van Amega:


We doen alles om een klant TEVREDEN te stellen.


We zoeken samen met de klant naar de BESTE DEAL.


We hebben HETZELFDE DOEL en de klant ervaart ons als ÉÉN.


We verkopen geen nee, we bieden altijd een ALTERNATIEF.


We zijn BETROKKEN naar de klant en naar elkaar.


We zijn altijd BEREIKBAAR.


We staan achter onze DUURZAME bedrijfsvoering en gaan zorgvuldig om met (persoons)gegevens.