Hyundai Private Lease

Genoeg redenen om voor Hyundai Private Lease te kiezen.

Wilt u graag zorgeloos in een nieuwe Hyundai kunnen rijden? Dan is Hyundai Private Lease mogelijk een goede optie voor u. Bij H-Point bieden we diverse Private Lease mogelijkheden aan. Zo rijdt u in een gloednieuwe Hyundai zonder hoge aanschafkosten. Alles wordt door H-Point tot in de puntjes voor u geregeld. Dat betekent geen onverwachte kosten en zorgeloos rijden. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder.

Wat wordt er gedekt bij Private Lease van een Hyundai bij H-Point?

Als u bij H-Point een Private Lease contract afsluit voor een Hyundai, dan verzekeren we u dat we alles tot in de puntjes voor u regelen. Voor een vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent en rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto. Wegenbelasting, verzekering en afschrijving worden allemaal voor u geregeld. Ook naar reparaties en onderhoud heeft u geen omkijken meer. Daarnaast horen ook bandenservice en internationale pechhulp tot het leasen van de auto bij H-Point. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is tanken. Verder zijn alle extra kosten gedekt door het maandelijkse bedrag en regelen we bij H-Point alles voor u. Zo bent u verzekerd van een perfect werkende auto en hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Dat is wel zo’n prettig gevoel.

Retourgarantie

Wilt u graag een Hyundai leasen, maar maakt u zich zorgen over wat er gebeurt als u onverhoopt uw baan kwijtraakt? Bij H-Point begrijpen we uw zorgen. Maar bij H-Point denken we ook graag in oplossingen. Daarom kunnen we u op dit punt helemaal geruststellen. Hyundai Private Lease komt namelijk met retourgarantie. Als u door ontslag uw auto niet meer kunt betalen, kunt u het leasecontract kosteloos beëindigen. Zo weet u zeker dat u hierdoor niet in de financiële problemen komt. Dat is in een onzekere tijd een zekerheid die we u graag bieden.

Welk Hyundai model gaat u leasen?

Bij Private Lease van Hyundai heeft u bij H-Point de keuze uit allerlei gloednieuwe modellen van Hyundai. Gaat u voor de compacte i10? Of past de moderne IONIQ 5 beter bij uw wensen? De diverse modellen hebben elk hun eigen Private Lease prijs. Zo vinden we bij H-Point altijd wel een model dat goed bij uw wensen en budget aansluit. Weet u al in welke Hyundai u straks rondrijdt?

Wat zijn de voordelen van private lease?

Bij private leasen rijdt u voor een vast bedrag in een nieuwe auto. Dit heeft veel voordelen. Zo weet u van te voren hoeveel u elke maand kwijt bent en komt u niet voor onverwachte hoge (garage)kosten. Daarnaast zit u altijd met een nieuw Hyundai model, ook als uw auto naar de garage moet krijgt u van ons een tijdelijke auto mee. Private leasen is ook een goede optie wanneer er in een nieuwe Hyundai gereden wilt worden zonder hier spaargeld voor te gebruiken. Wanneer er een vast inkomen binnen komt is private lease hiervoor de beste optie. Tot slot is private leasen voornamelijk heel gemakkelijk. U hoeft zich niet zorgen te maken over het kopen en/of verkopen van uw auto, maar kan wel genieten van het rijden in een nieuw model.

Hoe komt een lease prijs tot stand?

De lease prijs komt door verschillende facetten tot stand. Zo moeten er met verschillende aspecten rekening worden gehouden. Het eerste waar rekening mee moet worden gehouden is de afschrijving van de auto. Bij private lease wordt altijd een contractduur opgesteld met een hoeveelheid kilometers. Nieuwe modellen schrijven in de eerste jaren altijd het meeste af. Dit houdt in dat een auto in waarde daalt in de beginperiode. Daarnaast wordt een hoeveelheid gereden kilometers afgesproken. Hoe meer kilometers een auto op de teller heeft hoe lager de waarde. In de prijs van de private lease wordt daarom rekening gehouden met de afschrijving van de auto en dit wordt verwerkt in het maandbedrag van de auto.

De Motor Rijtuigen Belasting wordt ook meegenomen in de prijs. Deze prijs wordt bepaald door de provincie waar de eigenaar ingeschreven staat. Hierbij geldt: hoe zwaarder de auto, hoe hoger de leaseprijs.

Vervolgens wordt er rekening gehouden met de verzekering. Hierbij wordt er gekeken naar de leeftijd van de bestuurder en het aantal schadevrije jaren. Dit is van grote invloed op de uiteindelijke leaseprijs. Hierdoor rijdt een bestuurder met 15 schadevrije jaren goedkoper dan een beginnend bestuurder.

De kosten van de leasepartij komen er ook nog bij. Hieronder vallen de kosten van het beheer, de onderhoudsbeurten, mogelijke reparaties, bandenservice en het kunnen aanbieden van vervangend vervoer. Deze service bieden ook kosten mee en worden hierbij meegenomen in de prijs. Het inschatten van deze kosten is erg lastig en hangt af van het type model. Zo zijn vervangende onderdelen voor het ene type auto duurder dan voor een ander.

Als laatste gaat er nog een rente heen over de gehele prijs. Dit is voor het risico dat genomen wordt en dit maakt het winstgevend voor de leasemaatschappij. Dit is meestal een vast percentage over de gehele prijs.

Dit alles bij elkaar bepaalt vervolgens de prijs waarvoor u een nieuwe Hyundai kan private leasen.

Geïnteresseerd?