De stijlvolle urban crossover

Hyundai BAYON

De stijlvolle urban crossover

Ontworpen om een blijvende indruk te maken. De nieuwe Hyundai BAYON is het nieuwste en kleinste lid van Hyundai’s groeiende SUV-familie. De BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV maar is vanbinnen enorm ruim. Het strakke uiterlijk met hightech details tilt hem boven zijn concurrenten uit. Bij H-Point laten we je graag kennis maken met de Hyundai BAYON.

Vanaf € 23.995
Private Lease v.a. € 409

Stijlvol, zelfverzekerd en elegant

De BAYON combineert het bekroonde SUV-erfgoed van Hyundai met een visueel verbluffende interpretatie van Hyundai’s nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness. De sportieve wigvorm en pijlvormige koplampen maken de BAYON een krachtig designstatement. Verder deelt de BAYON designelementen met andere leden van Hyundai’s SUV-familie. Zoals de driedelige LED-verlichting met richtingaanwijzers die gescheiden zijn van de dagrijverlichting (DLR) bovenaan, voor een onderscheidend aanzien. U kunt kiezen uit negen carrosseriekleuren om de onderscheidende vormen van de BAYON te benadrukken 

Comfortabel interieur

In de nieuwe BAYON is een moderne en ontspannen sfeer gecreëerd. De hoge zitpositie zorgt voor een goed zicht en het plaatsnemen in de hoogwaardige stoelen is prettig en gemakkelijk. Het dashboard van de BAYON is strak en uitgerust met een 10,25-inch volledig digitaal instrumentenpaneel. Het paneel is optisch gecombineerd met het 10,25-inch multimediascherm wat resulteert in een elegante hightech look en optimale gebruiksvriendelijkheid. De weergave van het instrumentenpaneel is daarnaast volledig aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. De subtiele interieuraccenten, zoals de subtiele blauwe LED-verlichting, zorgen voor een ontspannen sfeer.

Dynamische prestaties

Dankzij de vernieuwde T-GDi-motor – een zuinige maar krachtige turbobenzinemotor met directe injectie voor optimale efficiëntie en rijplezier – combineert de BAYON een uitstekende brandstofefficiëntie met een geringe CO2-uitstoot. De mild hybrid-technologie met de Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor nog minder benzineverbruik en verminderde CO2-uitstoot. De BAYON is als eerste Hyundai-SUV voorzien van Rev Matching – afkomstig uit de sportieve Hyundai-modellen. Het synchroniseert het motortoerental met de draaisnelheid van de wielen, voor soepeler en sportiever terugschakelen. Kies voor de handgeschakelde zesversnellingsbak (6iMT) of de 7-traps automaat met dubbele koppeling (7DCT). Sportiviteit en comfort gaan hand-in-hand in de nieuwe BAYON.

 

Ervaar de BAYON zelf bij H-Point

We kunnen u nog veel meer vertellen over de Hyundai BAYON, maar het comfort van deze stijlvolle crossover moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de BAYON en vertellen u meer over de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Komt u kennis maken met deze compacte maar ruime SUV?

Geïnteresseerd?