Groter, ruimer, veiliger.

Hyundai i10

De vernieuwde i10.

De vernieuwde Hyundai i10 heeft een sportiever postuur dankzij het lage dak en de lange wielbasis. Zowel de projectiekoplampen als de LED-dagrijverlichting – voor en achter – zijn opnieuw ontworpen en nieuwe connectiviteitsfuncties zorgen voor een aangenamere gebruikerservaring. In zijn vernieuwde outfit oogt deze topversie van de i10 nog sportiever dan hij al was.

Vanaf € 16.995
Private Lease v.a. € 275

Perfect voor kleine ruimtes en grote momenten.

De Hyundai i10 is een handige stadsauto, waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en de kleinste parkeerplaatsen benut. Je staat versteld van zijn wendbaarheid. Met zijn lengte van 3,67 meter en breedte van 1,68 meter combineert de Hyundai i10 compacte buitenmaten met veel interieurruimte. Ongeacht of je een parkeerplaats in de stad zoekt of alle spullen voor een weekendje weg meeneemt; de Hyundai i10 is flexibel en ruim.

Dynamisch en stijlvol.

Met zijn opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen is het duidelijk dat deze stadsauto stijl in overvloed heeft. Samen met de unieke X-vormige achterstijl maakt dat van de Hyundai i10 een echte eyecatcher.

Ruimte en Stijl.

Het stijlvolle, ruime interieur van de Hyundai i10 kent verfijnde patronen, frisse structuren en heeft de nieuwste multimediatechnologie. Het dashboard en de deurpanelen met een opvallende driedimensionale honingraatstructuur zorgen voor een sportieve atmosfeer. De ronde ventilatieopeningen verbinden het dashboard met de deurpanelen en maken het interieur optisch breder en ruimer. Ze leiden het oog als vanzelf naar het riante opbergvak in de portieren en boven het dashboardkastje. Kies uit drie kleurencombinaties om je perfecte interieur samen te stellen.

De voordelen van een Hyundai i10 dealer

Het aanschaffen van een Hyundai i10 bij een officiële dealer heeft veel voordelen. Zo weet u bij H-Point zeker dat u altijd de beste service krijgt. Niet alleen bij aankoop van de i10 staan we voor u klaar, ook daarna helpen we u graag bij eventuele vragen of problemen. Samen met u zoeken we altijd naar een passende oplossing. Wij kennen alle Hyundai modellen door en door, waardoor we altijd de beste service leveren. Zo weet u dat uw Hyundai altijd in goede handen is bij ons.

Vermoeidheidsherkenning (DAW).

DAW signaleert tekenen van vermoeidheid of afleiding en geeft je een waarschuwing en een pop-up bericht dat je een pauze voorstelt.

Leading Vehicle Departure Alert (LVDA).

Dit slimme systeem voor in het stadsverkeer waarschuwt je als je voorligger, bijvoorbeeld bij een verkeerslicht of in een file, weer in beweging komt.

Geïnteresseerd?