Zorgt voor een veilig en verzorgd gevoel

Hyundai i30

Referentie voor tijdloos vertrouwen.

Een gewaagd nieuw design, toonaangevende veiligheidsvoorzieningen, uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden en 48V mild hybrid-versies voor nog meer efficiency. De Hyundai i30 presteert op alle fronten en zorgt voor een veilig en verzorgd gevoel. De zeer zuinige aandrijflijnen brengen u verder dan ooit. Bent u klaar voor uw kennismaking met deze tijdloze auto? Bij H-Point helpen en adviseren we u graag.

Vanaf € 27.295
Private Lease v.a. € 479

Krachtige uitstraling

De Hyundai i30 is al geruime tijd een referentie voor tijdloos vertrouwen. Hyundai bestudeert over de hele wereld lokale trends en de levensstijl van consumenten om originele invalshoeken en concepten te creeëren. De expressieve bumper en grille geven de i30 een krachtige uitstraling. Het strakke profiel kenmerkt zich door de ononderbroken en krachtige karakterlijn die vanaf de koplampen over de flanken doorloopt naar de achterlichtunits. Schuif het panoramische glazen schuif-/kanteldak open om de luchtige, open atmosfeer van de i30 te versterken. 

Stay Connected

Ook in het interieur komt het unieke design tot uiting. Met een digitaal instrumentencluster, een 10,25-inch touchscreen en vernieuwde ventilatieopeningen nodigt deze auto u uit om plaats te nemen en te genieten van een veilige en comfortabele reis. Koppel uw smartphone met de i30 door middel van Apple Carplay™ en Android Auto™. Diverse autofuncties zijn te bedienen met uw smartphone of stem via Hyundai Bluelink. Vergeten om de auto af te sluiten? Geen zorgen! Met de Hyundai Bluelink app ver- en ontgrendelt u uw auto op afstand en vind u uw i30 eenvoudig terug in een onbekende omgeving.

Verbeterde aandrijflijnen

De Hyundai i30 is verkrijgbaar met keuze uit twee motoren: de 1.0 T-GDi en de 1.5 T-GDi. Beide motoren worden standaard geleverd met 48-volt mild hybrid-technologie. Daarmee dragen ze bij aan een aanzienlijke reductie van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. De nieuwe Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor extra brandstofbesparing. Rijd je liever een automaat? Beide motoren zijn ook te combineren met een 7-traps DCT automatische transmissie.

 

Ontdek de Hyundai i30

Er valt nog veel meer te vertellen over de Hyundai i30, maar de prestaties en het comfort van deze auto moet u zelf ervaren. Wij laten u graag kennismaken met de i30 en vertellen u meer over de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn, zoals de sportieve N Line-uitvoering. Komt u langs bij H-Point voor uw kennismaking met de Hyundai i30? 

Geïnteresseerd?