Bij H-Point weten we dat Hyundai altijd weer met de beste en mooiste nieuwe automodellen komt. Ook met de Hyundai IONIQ 5 laten ze dit weer zien. Deze prachtige auto is de toekomst in een retro-jasje. De volledig elektrische CUV is voorzien van de nieuwste technologieën en technieken en maakt elektrisch rijden beter dan ooit. Tegelijkertijd is het lijnenspel van het uiterlijk een eerbetoon aan het erfgoed van Hyundai. Een betere combinatie tussen heden en verleden zult u niet vinden. Dit is de perfecte auto voor iedereen die de toekomst vandaag nog wil ervaren. Bij H-Point laten we u graag kennismaken met deze auto.

Vanaf € 49.295
Zakelijk Lease vanaf: € 599


Vraag een offerte aan

Uw auto inruilen?

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Revolutionaire eigenschappen

De Hyundai IONIQ 5 is uitgerust met het revolutionaire Electric-Global Modular Platform (e-GMP). Hierdoor heeft de elektrische CUV fantastische eigenschappen, waar elke bestuurder én passagier van zal genieten. Zo laadt de auto razendsnel op en heeft het een actieradius tot maar liefst 481 kilometer. U hoeft dus minder vaak op te laden en geniet meer van een ononderbroken reis. Door de wielbasis van 3 meter heeft de IONIQ 5 een verbazingwekkend ruim interieur. Iedereen zit comfortabel en er is voldoende ruimte voor bagage. Onder andere een 12,25 inch instrumentencluster en een 12,25 inch infotainmentscherm geven onderweg alle informatie die u nodig heeft. Wilt u dit alles zelfs eens ervaren? Bij H-Point is het mogelijk.

Foto hyundai ioniq 5

Veiligheid boven alles

Bij H-Point begrijpen we dat niet alleen comfort, maar ook veiligheid voorop staat bij het kiezen van een nieuwe auto. Gelukkig maken de revolutionaire eigenschappen van de Hyundai IONIQ 5 de auto niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger. Het E-call systeem waarschuwt automatisch de hulpdiensten bij een ongeval waarbij de airbags zijn geactiveerd. Of gebruik de rode SOS-knop om altijd en overal noodhulp in te roepen. Onder andere de Noodremassistent en de Blind-spot Collision avoidance assistant helpen om ongelukken te voorkomen. De Safe Exit Assist houdt achterportieren gesloten zolang er verkeer nadert. Zo kunnen kinderen veilig uit de auto stappen. Met het Head-up Display met augmented reality wordt uw voorruit een beeldscherm. Navigatie-aanwijzingen, maar ook belangrijke veiligheidsmeldingen, worden zo direct in uw blikveld geprojecteerd. Dat is veiliger én prettiger voor u als bestuurder.

De IONIQ 5

Bekijk hem in zijn volle glorie

Altijd opgeladen apparaten

Vindt u een altijd opgeladen smartphone ook zo prettig? Bij Hyundai snappen ze dat. De Hyundai IONIQ 5 heeft als eerste Hyundai Vehicle to Load-technologie ingebouwd. Dat betekent dat u de energie van de batterij van de auto kan gebruiken om andere apparaten op te laden. De USB-aansluitingen zitten zowel voor- als achterin de auto. Iedereen kan zijn mobiele apparaten zo onderweg opladen.

Ontdek alles over de Hyundai IONIQ 5

Wij kunnen u bij H-Point van alles vertellen over de Hyundai IONIQ 5, maar de prestaties van deze verbluffende elektrische auto moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de IONIQ 5 en vertellen u meer over deze parel en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Bent u klaar voor de toekomst?

Geïnteresseerd?