IONIQ 6: De meest energie-efficiënte EV in zijn klasse.

Slank van postuur en onmiskenbaar uniek: de gloednieuwe IONIQ 6 is het silhouet van een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp en het doordachte coconachtige interieur zijn gecreëerd om een gepersonaliseerde en flexibele ruimte te bieden die de ervaring van een auto-interieur opnieuw definieert. De IONIQ 6 heeft een grote actieradius (naar schatting ruim 610 kilometer WLTP*) en kan ultrasnel worden opgeladen.

IONIQ 6 World Car of the Year

De IONIQ 6 is de grote winnaar van de World Car Awards 2023 (WCOTY). Op de New York International Auto Show ontving Hyundai maar liefst drie onderscheidingen voor zijn elektrische sedan: World Car of the Year, World Electric Vehicle en World Car Design of the Year. Daarmee evenaarde de IONIQ 6 de IONIQ 5 die vorig jaar dezelfde drie titels in de wacht sleepte.

Vanaf € 45.895
Zakelijk Lease v.a. € 469


Vraag een offerte aan

Bekijk prijzen

Maak kennis met de IONIQ 6

Wij gingen alvast op pad met deze elektrische Hyundai in het mooie Dordrecht!

Ontdek de essentie van gestroomlijnde eenvoud.

De strakke, eenduidige lijnen en het aerodynamische design van de IONIQ 6 stralen elegante eenvoud uit. De vloeiende rondingen en lijnen zijn een eerbetoon aan de iconische, gestroomlijnde voertuigen van de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en opnieuw ontworpen voor de duurzame mobiliteit van vandaag.

Kies uw kleur.

Abyss Black Pearl

Transmission Blue Pearl

Ultimate Red Metallic

Curated Silver Metallic

Nocturne Grey Metallic

Nocturne Grey Matte

Byte Blue Pearl

Gravity Gold Matte

Serenity White Pearl

Biophilic Blue Pearl

Digital Green Pearl

IONIQ-6_KV_low-profile-tail_4x3.jpg (1)
Boat tail-vormige achterzijde.
IONIQ+6_LED-steering-wheel_2_4x3.jpg
Interactive Pixel Lights.
IONIQ+6_digital-mirrors_4x3.jpg
Digitale zijspiegels.
12_IONIQ+6_KV_Interior-1_4x3.jpg
Comfortabele cocon.
IONIQ+6_ambient-lighting_4x3.jpg
Dual Color Ambient Lighting.
15_IONIQ+6_KV_Interior-2_4x3 (1).jpg
Actieradius tot 614 km.

Exterieur

Het gestroomlijnde design, zijn slimme afmetingen, de technologie en de ruimte: we hebben het allemaal opnieuw uitgevonden. De vloeiende rondingen en harmonieuze lijnen zijn een eerbetoon aan de iconische gestroomlijnde voertuigen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en opnieuw ontworpen voor de duurzame mobiliteit van vandaag.

Interieur

Het interieur van de IONIQ 6 is als een comfortabele cocon die iedereen een persoonlijke plek biedt. Boordevol praktische features en milieuvriendelijke materialen voor een duurzame mobiliteitservaring en levensstijl. De 4-dot Interactive Pixel Lights op het stuurwiel zorgen voor een nog intuïtievere interactie tussen de bestuurder en de auto. Door de knoppen aan de binnenzijde van de portieren achterwege te laten, ontstaat meer interieurruimte. Het modulaire touchscreen dashboard herbergt een 12-inch full-touch infotainmentdisplay en een 12-inch digitaal cluster. De middenconsole biedt tevens plaats aan een handige en royale opbergruimte.


Supersnel opladen


Het nieuwe en revolutionaire Electric Global Modular Platform (E-GMP) waar de IONIQ 6 op gebouwd is, maakt opladen met zowel 400- als 800-voltinstallaties mogelijk. Met een 350 kW-lader is de IONIQ 6 daardoor supersnel op te laden: in slechts 18 minuten van 10 tot 80 procent.


Milieuvriendelijke materialen


Het interieur van de IONIQ 6 zit boordevol milieuvriendelijke materialen, zoals ecologisch met plantaardige extracten bewerkt leder en stoffen gemaakt van gerecycled plastic en afval uit de oceaan.


Op vleugel geïnspireerde achterspoiler

 
Het aerodynamische karakter wordt versterkt door de elliptische, op een vleugel geïnspireerde achterspoiler met opvallende transparante accenten die de unieke LED-signatuur benadrukken.

Vierwielaandrijving.

In de versie met vierwielaandrijving wordt de IONIQ 6 aangedreven door twee elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras, die samen 239 kW (325 pk) aan vermogen en 605 Nm aan koppel leveren (alleen beschikbaar in combinatie met 77,4 kWh-batterijpakket).

Achterwielaandrijving.

In de versie met 53 kWh-batterijpakket wordt de IONIQ 6 aangedreven door een elektromotor op de achteras die 111 kW (151 pk) aan vermogen levert.

Maak alvast je Hyundai account aan.

Via onderstaande link registreer je je alvast voor een Hyundai Click to Buy account. Maar dezelfde log in kan je straks ook gebruiken voor een Bluelink account of een Charge myHyundai account.

Registreer hier

Hyundai Cl!ck to Buy.

Lees meer over Hyundai Cl!ck to Buy, het platform om je nieuwe auto te bestellen.

Lees meer

Walkaround IONIQ 6

Bekijk hier de walkaround/full review van de Hyundai IONIQ 6 en onze collega Marc Ouwehand. In deze video kom je alles te weten over deze bijzondere elektrische streamliner. Leer alles over het design, exterieur, interieur en specificaties. Ontdek wat de IONIQ 6 zo uniek maakt op het gebied van elektrisch rijden.

image00086.jpeg
image00033.jpeg
image00041.jpeg
image00060.jpeg

Geïnteresseerd?