Electrified Streamliner.

Snel, heel snel. De langverwachte wereldpremière van Hyundai’s prachtige, gloednieuwe 100 procent elektrische sedan staat voor de deur. Met zijn unieke, slanke postuur is de IONIQ 6 het silhouet van een nieuw tijdperk van duurzame innovatie.

Eind 2022 zal de marktintroductie van de Hyundai IONIQ 6 plaatsvinden. Wilt u de laatste ontwikkelingen van deze nieuwe elektrische Hyundai volgen? Schrijf je dan nu in voor onze IONIQ 6 nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de IONIQ 6.


Schrijf je in

 

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

De IONIQ 6 laat zich eindelijk zien.

Ziehier: het design van de nieuwe IONIQ 6 – het ontwerpthema Ethical Uniqueness weerspiegelt de toewijding van Hyundai aan duurzame mobiliteit en verantwoordelijkheid voor het milieu.

Exterieur

Het gestroomlijnde design, zijn slimme afmetingen, de technologie en de ruimte: we hebben het allemaal opnieuw uitgevonden. De vloeiende rondingen en harmonieuze lijnen zijn een eerbetoon aan de iconische gestroomlijnde voertuigen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en opnieuw ontworpen voor de duurzame mobiliteit van vandaag.

Interieur

Het interieur van de IONIQ 6 is als een comfortabele cocon die iedereen een persoonlijke plek biedt. Boordevol praktische features en milieuvriendelijke materialen voor een duurzame mobiliteitservaring en levensstijl. De 4-dot Interactive Pixel Lights op het stuurwiel zorgen voor een nog intuïtievere interactie tussen de bestuurder en de auto. Door de knoppen aan de binnenzijde van de portieren achterwege te laten, ontstaat meer interieurruimte. Het modulaire touchscreen dashboard herbergt een 12-inch full-touch infotainmentdisplay en een 12-inch digitaal cluster. De middenconsole biedt tevens plaats aan een handige en royale opbergruimte.

02_hyundai_ioniq_6_content.jpg
04_Hyundai_IONIQ_6-1-1500x842.jpg
05_hyundai_ioniq_6_content.jpg
02-CE_Main-KV_Mindful-Cocoon_rev-edit_4x3.jpg

Streamliner

Ontdek de essentie van gestroomlijnde eenvoud.


Deel I. Een nieuw tijdperk.


De IONIQ 6, met een silhouet waar we alleen maar van hebben kunnen dromen, valt op door zijn glasachtige, transparante vlakken die het licht prachtig reflecteren. Alsof je je in een andere dimensie bevindt. Het is het begin van een nieuw tijdperk.


Deel II. Emotionele efficiëntie. 


Het esthetische en aerodynamische silhouet van de IONIQ 6 wordt nog eens versterkt door slimme, innovatieve proporties die we nooit eerder hebben gezien. De gestroomlijnde carrosserie zorgt voor een soepele luchtstroom langs de auto waardoor die nog wendbaarder en duurzamer wordt.


Deel III. Optimistisch futurisme.

Het gestroomlijnde silhouet van de IONIQ 6 is niet alleen het resultaat van technologische innovatie, maar weerspiegelt ook de natuurwetten. Zijn esthetische rondingen en aerodynamische voorzijde minimaliseren de luchtweerstand, wat leidt tot een extreem soepele rijervaring.


Deel IV. Symbool van verbinding.

De Parametric Pixel, geïnspireerd op het kleinste element waaruit een digitaal beeld is opgebouwd, verbindt de digitale met de analoge wereld. De Parametric Pixel wordt toegepast op elk model van IONIQ en is het symbool van het nieuwe line-up-merk dat generaties verbindt en ons naar een elektrische toekomst leidt.


Deel V. Natuurlijke lijn.

Net als het gepolijste oppervlak van een riviersteen is de IONIQ 6 eenvoudig maar sensueel van vorm. Het indrukwekkende lijnenspel prikkelt onze zintuigen en staat symbool voor een elektrische toekomst.


Deel VI. Unieke individualiteit

Het verfijnde design van de IONIQ 6 heeft een uniek, opvallend ontwerp. Het weerspiegelt je eigen ik en gedurfde zelfexpressie.

 

Alles weten over de IONIQ 6?

Contact