Electrified Streamliner.

Slank van postuur en onmiskenbaar uniek: de gloednieuwe IONIQ 6 is het silhouet van een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp en het doordachte coconachtige interieur zijn gecreëerd om een gepersonaliseerde en flexibele ruimte te bieden die de ervaring van een auto-interieur opnieuw definieert. De IONIQ 6 heeft een grote actieradius (naar schatting ruim 610 kilometer WLTP*) en kan ultrasnel worden opgeladen.

Eind 2022 zal de marktintroductie van de Hyundai IONIQ 6 plaatsvinden. Wilt u de laatste ontwikkelingen van deze nieuwe elektrische Hyundai volgen? Schrijf je dan nu in voor onze IONIQ 6 nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de IONIQ 6.


Schrijf je in

 

Exterieur

Het gestroomlijnde design, zijn slimme afmetingen, de technologie en de ruimte: we hebben het allemaal opnieuw uitgevonden. De vloeiende rondingen en harmonieuze lijnen zijn een eerbetoon aan de iconische gestroomlijnde voertuigen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en opnieuw ontworpen voor de duurzame mobiliteit van vandaag.

Interieur

Het interieur van de IONIQ 6 is als een comfortabele cocon die iedereen een persoonlijke plek biedt. Boordevol praktische features en milieuvriendelijke materialen voor een duurzame mobiliteitservaring en levensstijl. De 4-dot Interactive Pixel Lights op het stuurwiel zorgen voor een nog intuïtievere interactie tussen de bestuurder en de auto. Door de knoppen aan de binnenzijde van de portieren achterwege te laten, ontstaat meer interieurruimte. Het modulaire touchscreen dashboard herbergt een 12-inch full-touch infotainmentdisplay en een 12-inch digitaal cluster. De middenconsole biedt tevens plaats aan een handige en royale opbergruimte.

Supersnel opladen.

Het nieuwe en revolutionaire Electric Global Modular Platform (E-GMP) waar de IONIQ 6 op gebouwd is, maakt opladen met zowel 400- als 800-voltinstallaties mogelijk. Met een 350 kW-lader is de IONIQ 6 daardoor supersnel op te laden: in slechts 18 minuten van 10 tot 80 procent.

Grote actieradius.

Dankzij het zeer aerodynamische design van de IONIQ 6 heeft de IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt. In combinatie met de long-range 77,4 kWh-batterij bedraagt de geschatte actieradius van de IONIQ 6 ruim 610 kilometer (WLTP)*.

Intelligent Front-lighting System (IFS).

Geniet van maximaal zicht zonder andere bestuurders te verblinden. IFS past automatisch de lichtbundel van de LED-koplampen in real-time aan, afhankelijk van de wegomstandigheden.

Parametric Pixels.

De IONIQ 6 telt ruim 700 Parametric Pixels, onder meer in de koplampen, achterlichten, achterbumpers en sensoren aan de voorzijde.

Vierwielaandrijving.

In de versie met vierwielaandrijving wordt de IONIQ 6 aangedreven door twee elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras, die samen 239 kW (325 pk) aan vermogen en 605 Nm aan koppel leveren (alleen beschikbaar in combinatie met 77,4 kWh-batterijpakket).

Achterwielaandrijving.

In de versie met 53 kWh-batterijpakket wordt de IONIQ 6 aangedreven door een elektromotor op de achteras die 111 kW (151 pk) aan vermogen levert.

02_hyundai_ioniq_6_content.jpg
04_Hyundai_IONIQ_6-1-1500x842.jpg
05_hyundai_ioniq_6_content.jpg
02-CE_Main-KV_Mindful-Cocoon_rev-edit_4x3.jpg

Streamliner

Ontdek de essentie van gestroomlijnde eenvoud.


Deel I. Een nieuw tijdperk.

De IONIQ 6, met een silhouet waar we alleen maar van hebben kunnen dromen, valt op door zijn glasachtige, transparante vlakken die het licht prachtig reflecteren. Alsof je je in een andere dimensie bevindt. Het is het begin van een nieuw tijdperk.


Deel II. Emotionele efficiëntie. 

Het esthetische en aerodynamische silhouet van de IONIQ 6 wordt nog eens versterkt door slimme, innovatieve proporties die we nooit eerder hebben gezien. De gestroomlijnde carrosserie zorgt voor een soepele luchtstroom langs de auto waardoor die nog wendbaarder en duurzamer wordt.


Deel III. Optimistisch futurisme.
Het gestroomlijnde silhouet van de IONIQ 6 is niet alleen het resultaat van technologische innovatie, maar weerspiegelt ook de natuurwetten. Zijn esthetische rondingen en aerodynamische voorzijde minimaliseren de luchtweerstand, wat leidt tot een extreem soepele rijervaring.


Deel IV. Symbool van verbinding.
De Parametric Pixel, geïnspireerd op het kleinste element waaruit een digitaal beeld is opgebouwd, verbindt de digitale met de analoge wereld. De Parametric Pixel wordt toegepast op elk model van IONIQ en is het symbool van het nieuwe line-up-merk dat generaties verbindt en ons naar een elektrische toekomst leidt.


Deel V. Natuurlijke lijn.
Net als het gepolijste oppervlak van een riviersteen is de IONIQ 6 eenvoudig maar sensueel van vorm. Het indrukwekkende lijnenspel prikkelt onze zintuigen en staat symbool voor een elektrische toekomst.


Deel VI. Unieke individualiteit
Het verfijnde design van de IONIQ 6 heeft een uniek, opvallend ontwerp. Het weerspiegelt je eigen ik en gedurfde zelfexpressie.

 

Alles weten over de IONIQ 6?

Contact