Tot wel 514 km bereik. Live unlimited.

Hyundai KONA Electric

Groter. Ruimer. Slimmer.

Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de KONA Electric de nieuwe maatstaf in zijn klasse. Hij is breder en langer geworden, met behoud van zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. Deze veelzijdige SUV met zijn aerodynamische design en nieuwe slimme technologieën zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt je nog verder. De nieuwe KONA Electric zit ook boordevol met de nieuwste comfort- en gebruiksfeatures en biedt een van de meest uitgebreide uitrustingsniveaus in de klasse van de compacte SUV’s.

Vanaf € 36.995
Zakelijk Lease v.a. € 479
Netto bijtelling v.a. € 189 / mnd

Groter en robuuster.

Om een maximale leefruimte te kunnen bieden, is de nieuwe KONA Electric geëvolueerd: hij is nu breder en langer – zonder iets van zijn iconische designidentiteit te verliezen.

Belangrijke info in één oogopslag.

De Head-Up Display projecteert de belangrijkste rij-informatie, zoals de snelheid van de auto de en snelheidslimiet, recht in het gezichtsveld van de bestuurder.

Hyundai Digital Key 2 Touch.

Met de Hyundai Digital Key ontgrendel je de KONA Electric door je smartphone tegen de deurgreep van het bestuurders- of bijrijdersportier te houden. Het systeem maakt gebruik van NFC-technologie (Near Field Communication).

 

Surround View Monitor (SVM).

Een krappe parkeergarage? Een smalle wasstraat? Geen probleem. De Surround View-monitor (SVM) in de KONA Electric maakt manoeuvreren in kleine ruimtes eenvoudig en veiliger.

Altijd up-to-date met OTA-updates.

Dankzij zogenoemde ‘Over-The-Air’ (OTA) software-updates voor diverse functies kun je je kaarten- en mediasoftware updaten zonder daarvoor naar de Hyundai-dealer te hoeven gaan. Je ontvangt de nieuwste verbeteringen zodra deze beschikbaar zijn.

Geïnteresseerd?