Groter, ruimer, slimmer, moderner.

KONA Hybrid

Nu in onze showrooms: De nieuwe KONA Hybrid.

Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de KONA Hybrid opnieuw de toon in zijn klasse. De nieuwe compacte SUV is breder en langer geworden, maar behoudt zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. De nieuwe KONA Hybrid zit boordevol met de nieuwste technologieën en comfort- en gebruiksfeatures en biedt een van de meest uitgebreide uitrustingsniveaus in de klasse van de compacte SUV’s.

Vanaf € 33.995
Zakelijk Lease v.a. € 479

Hyundai Hybrid kona

Design.

Gedurfde, aantrekkelijke ontwerp-updates geven de nieuwe Hyundai KONA Hybrid een nog atletischere uitstraling, terwijl de robuuste SUV-looks en unieke stijl behouden blijven.

Hyundai kona

Krachtige hybride-prestaties

Wie zegt dat zuinig rijden saai is? Met zijn innovatieve hybride-aandrijflijn combineert de Hyundai KONA Hybrid opvallende looks met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

Hyundai kona hybrid stoelen

Ruime en veelzijdige SUV.

De veelzijdige, ruime Hyundai KONA Hybrid biedt genoeg ruimte voor zowel de inzittenden als hun bagage.

Wat is een hybride-auto?

De nieuwe Hyundai KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1,6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de KONA Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

Efficiënte hybride-aandrijflijn.

Hyundai levert de KONA Hybrid met een bijzonder efficiënte 1,6-liter GDI-benzinemotor, gekoppeld aan een 6-traps DCT-automaat met dubbele koppeling en een 43,5 pk (32 kW) sterke elektromotor die zijn energie haalt uit een 1,56 kWh lithium-ion-polymeerbatterij. Het systeemvermogen van de KONA Hybrid bedraagt 141 pk (104 kW).

Stoere wielkasten.

Het sportieve karakter van de KONA Mild-Hybrid wordt belichaamd door de robuuste randen rond de wielkasten met daarin geïntegreerd de voor- en achterlichten.

Diagonale vouw.

Een scherpe diagonale vouw over de flanken verbindt de satijn-verchroomde taillelijn met de spoiler. Daardoor ontstaat een accentlijn die rond de gehele achterzijde van de auto doorloopt.

 

Remote Smart Parking Assist 2.

De nieuwe KONA kan zelfstandig inparkeren, schuin inparkeren, achteruit inparkeren en het parkeervak verlaten – terwijl jij buiten, naast de auto staat.

Hightech look met 12,3-inch displays.

Voor een hightech look is het modulaire dashboard voorzien van twee geïntegreerde beeldschermen: een 12,3-inch infotainmenttouchscreen en een 12,3-inch digitaal cluster.

Hyundai Digital Key.

Handig en leuk: met de Hyundai Digital Key ontgrendel je de nieuwe KONA door je smartphone tegen de deurgreep van het bestuurders- of bijrijdersportier te houden.
Hyundai kona binnenkant

Surround view-monitor (SVM)

Een krappe parkeergarage? Een smalle wasstraat? Geen probleem. De Surround View-monitor (SVM) in de KONA maakt manoeuvreren in kleine ruimten eenvoudig en veiliger.

Hyundai kona groen

Grotere, meer veelzijdige laadruimte.

Geniet van maximaal 466 liter laadruimte met de achterbankleuning omhoog. Dat is 30 procent meer dan in zijn voorganger. De achterbank is in delen neerklapbaar (40:20:40) zodat je ook grote spullen kunt vervoeren.

Hyundai kona

Highway Driving Assist (HDA 1.5).

HDA 1.5 zorgt er bij het rijden op de snelweg voor dat de rijsnelheid en de afstand tot de voorligger constant blijft, terwijl het de KONA midden in de rijstrook houdt – ook bij het nemen van een bocht.

Geïnteresseerd?