Een 'geëvolueerde multiplayer'.

KONA Mild-Hybrid

Een 'geëvolueerde multiplayer'.

De nieuwe KONA Mild-Hybrid is een ‘geëvolueerde multiplayer’ in de klasse van de compacte SUV’s. Hij is niet alleen breder en langer geworden, ook behoudt hij zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. De nieuwe KONA Mild-Hybrid zit boordevol met de nieuwste technologieën en comfort- en gebruiksfeatures en biedt een van de meest uitgebreide uitrustingsniveaus in de klasse van de compacte SUV’s.

Vanaf € 30.995
Zakelijk Lease v.a. € 459

Kona hyundai

Gedurft Design

Gedurfde, aantrekkelijke ontwerp-updates geven de nieuwe KONA Mild-Hybrid een nog atletischere uitstraling.

Hyundai Mild Hybrid

Extra koppel

De 48-volt mild hybrid-technologie op de 1,0-liter T-GDI benzinemotor ondersteunt de verbrandingsmotor met extra koppel.

Kona met persoon

Grotere laadruimte

Geniet van maximaal 466 liter laadruimte met de achterbankleuning omhoog. Dat is 30 procent meer dan in zijn voorganger.

Efficiënte 48-volt mild-hybrid-technologie.

De nieuwe Hyundai KONA Mild-Hybrid verlegt grenzen op het gebied van prestaties en duurzaamheid. De nieuwe 48-volt mild hybrid-technologie helpt bij het verlagen van de CO2-uitstoot en zorgt voor minder brandstofverbruik.

Hyundai kona

120 pk (88 kW) sterke 1,0-liter T-GDI benzinemotor.

De handgeschakelde KONA Mild-Hybrid wordt aangedreven door een 120 pk (88 kW) sterke 1,0-liter T-GDI benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie. De mild hybrid-aandrijflijn zorgt ervoor dat de motor sneller en soepeler aanslaat in langzaam rijdend en stilstaand verkeer.

Hyundai Mild Hybrid

Altijd up-to-date met OTA-updates.

De KONA is de eerste Hyundai met de nieuwe Connected Car Navigation Cockpit – met ‘over-the-air’ (OTA) software-updates voor elk systeem in de auto.

Diagonale vouw.

Een scherpe diagonale vouw over de flanken verbindt de satijn-verchroomde taillelijn met de spoiler. Daardoor ontstaat een accentlijn die rond de gehele achterzijde van de auto doorloopt.

Stoere wielkasten.

Het sportieve karakter van de KONA Mild-Hybrid wordt belichaamd door de robuuste randen rond de wielkasten met daarin geïntegreerd de voor- en achterlichten.

Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Net als elke Hyundai is ook de nieuwe Hyundai KONA Mild-Hybrid gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Zodat jij kunt genieten van de dingen waar je van houdt in het leven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je auto.

Geïnteresseerd?