De nieuwste generatie waterstofauto van Hyundai.

Hyundai NEXO

Maak kennis met de emissievrije toekomst

De waterstof-elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO met geavanceerde brandstofcel versterkt de leidende positie op het gebied van brandstofcelauto's voor Hyundai. Op een volle tank brandstof komt de NEXO tot maar liefst 665 kilometer ver en hij is bovendien geheel emissievrij. Dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. De NEXO is de ultieme eco-auto want het enige wat hij uitstoot is water!

Vanaf € 69.995

Waterstoftechnologie

De Hyundai NEXO is de eerste SUV ter wereld speciaal ontwikkeld voor waterstoftechnologie. De NEXO is gebouwd omdat Hyundai veel waarde hecht aan een vrije en schone toekomst. Een toekomst waarin alle voertuigen in harmonie zijn met de mens en haar omgeving, zonder geluid én zonder sporen achter laten. Niet alleen het leven voor de volgende generatie bestuurders wordt verandert door de Hyundai NEXO. De NEXO verandert het leven zoals wij dat nu kennen.

Futuristisch design

De Hyundai NEXO is een gewaagde stap richting een betere toekomst. Het design van de auto is gestroomlijnd en benadrukt futuristische design. Een krachtig ogende Cascade-grille en horizontale LED-dagrijverlichting geven de NEXO een herkenbaar front. De aerodynamisch perfecte en automatisch inklapbare deurhendels, vormen een subtiele aanvulling op het strakke maar innovatieve ontwerp. Het interieur is ontwikkeld om te zorgen dat alles zich binnen uw handbereik en blikveld bevindt. Met het brugvormige middenconsole past u alle instellingen aan zonder uw ogen van de weg te hoeven nemen. 

Snel tanken en riante range

In slechts vijf minuten zijn waterstoftanks gevuld. Voordat u weer moet tanken kunt u meer dan 600 (WLTP) kilometer afleggen. Dat is gelijk aan de meeste benzineauto’s.

99,9 procent van de micro-partikeldeeltjes wordt door de efficiënte en duurzame high-performance luchtfiltertechnologie verwijdert  Dit betekent dat de ultraschone technologie van de Hyundai NEXO helpt om de koolstofdeeltjes te reduceren, zelfs tijdens het rijden.

Ontdek alles over de Hyundai NEXO: prijzen en meer

We kunnen u van alles vertellen over de Hyundai NEXO, maar de prestaties van deze verbluffende waterstof auto moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de NEXO en vertellen u meer over de de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Bent u klaar voor de toekomst?

Geïnteresseerd?