Open for more.

De nieuwe SANTA FE.

Haal alles uit je volgende avontuur.

Maak kennis met de nieuwe SANTA FE. Het vlaggenschip van Hyundai is volledig getransformeerd om gewone momenten om te kunnen zetten in buitengewone momenten. De nieuwe SANTA FE combineert een robuust silhouet en opvallende H-vormige lampen met een enorme interieurruimte. Kortom, de nieuwe SANTA FE vormt de perfecte balans tussen het stadsleven en het buitenleven. Op naar jouw volgende grote avontuur! Voorjaar 2024 wordt hij verwacht.

De nieuwe SANTE FE

Het gemak van vierwielaandrijving.

Een rit in hevige regen? Of over besneeuwde wegen? Geen probleem. De SANTA FE is ontworpen om zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden en wegoppervlakken aan te kunnen. Het innovatieve HTRAC™ All-Wheel Drive-systeem (Plug-in Hybrid) zorgt voor optimale tractie, een perfect rijgedrag en geweldige bochtenprestaties.

Baas over de omstandigheden.

Sneeuw of zand? Eco of Sport? In de SANTA FE ben jij de baas over jouw avontuur en het prestatieniveau. Met de rij- en terreinmoduskeuzeschakelaar kun je eenvoudig van rijmodus wisselen, afhankelijk van de omstandigheden – en natuurlijk je humeur!

Tien airbags voor optimale veiligheid.

De nieuwe SANTA FE biedt optimale veiligheid aan zijn inzittenden dankzij maar liefst tien airbags voor optimale bescherming bij een aanrijding: zijairbags voor de tweede zitrij, een knieairbag voor de bestuurder, een airbag tussen de twee voorstoelen, twee airbags voorin, twee zijairbags en twee gordijnairbags die ook de inzittenden op de derde rij bescherming bieden.

Autonome rijtechnologie.

Meer veiligheid, minder stress. De nieuwe SANTA FE is uitgerust met Highway Driving Assist 2.0. Dit systeem maakt gebruik van sensoren en kaartgegevens om autonoom rijden op Level 2 mogelijk te maken, in zoverre dat de auto automatisch de snelheid aanpast en voorliggers inhaalt als de cruise control is ingeschakeld.

Geïnteresseerd?