Best verkochte SUV in zijn segment.

Hyundai TUCSON Hybrid

Efficiënt rijplezier

De nieuwe TUCSON Hybrid heeft een toonaangevend, vooruitstrevend design, maar biedt ook state-of-the-art smart tech en een hybride-aandrijflijn die je verder brengt terwijl die minder brandstof verbruikt. Gecombineert met veelzijdigheid en connectiviteit blinkt de nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid ook uit op het gebied van comfort en gebruiksgemak. Bij H-Point laten we u graag kennismaken met deze auto.

Vanaf € 41.395
Zakelijk Lease v.a. € 575

Krachtige hybride aandrijflijn

De nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid wordt aangedreven door de nieuwe 1.6-liter T-GDI Smartstream-benzinemotor en een 44,2 kW sterke elektromotor, die gevoed wordt door een lithium-ion-batterij van 1,49 kWh. Deze aandrijflijn is de krachtigste in het nieuwe TUCSON-gamma en levert een systeemvermogen van 169 kW (230 pk) en een koppel van 350 Nm. Heb je zin om zelf te schakelen? De TUCSON Hybrid is uitgerust met schakelpaddels achter het stuurwiel zodat u in de Sport-modus zelf kunt schakelen. Dat houdt in dat je heel veel plezier kunt beleven achter het stuur én dat je je goed kunt voelen over het lagere brandstofverbruik.

Sensuous Sportiness

Een zeer moderne en gespierde uitstraling, dat is hoe het exterieur van de TUCSON Hybrid het best omschreven kan worden. De nieuwe SUV is groter,  breder en ook de eerste die is ontwikkeld volgens Hyundai’s nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness. De Parametric Hidden Lights zijn dankzij de halfspiegelcoating onzichtbaar als ze zijn uitgeschakeld, waardoor ze optisch een geheel vormen met de grille. Zodra ze worden ingeschakeld lichten aan de zijkanten van de grille vleugelachtige vormen op, wat een unieke en hightech verlichtingssignatuur creëert.

Indrukwekkende technologiën

De Hyundai TUCSON Hybrid valt op met zijn indrukwekkende reeks state-of-the-art technologieën. Geniet van de nieuwste connectiviteit, maar ook van de beste veiligheidsvoorzieningen in deze klasse én de geavanceerde rijassistentiesystemen. De TUCSON Hybrid is voorzien van een 10,25-inch touchscreen, welke vloeiend overloopt in de volledig als touchscreen uitgevoerde middenconsole. Spraakherkenning, draadloos opladen en een premium autosysteem mochten in deze auto niet ontbreken. Stel de interieurverlichting precies in zoals u wil en geniet van het uitzonderlijke comfort en gebruiksgemak van de TUCSON Hybrid.

 

Ontdek alles over de Hyundai TUCSON Hybrid: prijzen en meer

Er valt nog veel meer te vertellen over de Hyundai TUCSON Hybrid, maar het rijplezier en comfort moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de TUCSON Hybrid  en vertellen u meer over de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Komt u langs voor een kennismaking met de Hyundai TUCSON?

Geïnteresseerd?