Best verkochte SUV in zijn segment.

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Het beste van twee werelden

De nieuwe TUCSON Plug-in Hybrid is meer dan een evolutie van zijn voorganger, het is een regelrechte designrevolutie. Een moderne vormgeving met scherp gesneden opervlakken en dynamische lijnen zorgen voor een gespierde uitstraling. De Plug-in Hybrid biedt met zijn benzinemotor en elektromotor een perfecte compromis: genoeg elektrische range voor de dagelijkse ritten en de flexibiliteit van de benzinemotor voor langere reizen. Bij H-Point laten we u graag kennismaken met de prestaties van deze auto.

Vanaf € 44.995
Zakelijk Lease v.a. € 599

Voordelen van Plug-in Hybrid

Elektrisch wanneer u wilt, op benzine als het nodig is. Bent u door de elektrische actieradius heen, dan neemt de benzinemotor de aandrijving naadloos over en brengt u zo ver als nodig is. Op uw bestemming plugt u weer in op een laadpunt. In hybridemodus werkt de elektromotor samen met de benzinemotor. Dat zorgt voor een verbazingwekkend laag benzineverbruik en minder emissies. Het regeneratieve remsysteem laadt de batterij op door de elektromotor te gebruiken om de auto te vertragen. De bewegingsenergie die daarbij ontstaat, wordt omgevormd tot elektriciteit, opgeslagen in de batterij en gebruikt om de brandstofmotor te ondersteunen tijdens acceleratie, bij heuvel op rijden en voor de aandrijving bij lage snelheid.

Indrukwekkende technologiën

De Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid valt op met zijn indrukwekkende reeks state-of-the-art technologieën. Geniet van de nieuwste connectiviteit, maar ook van de beste veiligheidsvoorzieningen in deze klasse én de geavanceerde rijassistentiesystemen. De TUCSON Plug-in Hybrid is voorzien van een 10,25-inch touchscreen, welke vloeiend overloopt in de volledig als touchscreen uitgevoerde middenconsole. Spraakherkenning, draadloos opladen en een premium autosysteem mochten in deze auto niet ontbreken. Stel de interieurverlichting precies in zoals u wil en geniet van het uitzonderlijke comfort en gebruiksgemak van de TUCSON Plug-In Hybrid.

Sensuous Sportiness

Een zeer moderne en gespierde uitstraling, dat is hoe het exterieur van de TUCSON Hybrid het best omschreven kan worden. De nieuwe SUV is groter,  breder en ook de eerste die is ontwikkeld volgens Hyundai’s nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness. De Parametric Hidden Lights zijn dankzij de halfspiegelcoating onzichtbaar als ze zijn uitgeschakeld, waardoor ze optisch een geheel vormen met de grille. Zodra ze worden ingeschakeld lichten aan de zijkanten van de grille vleugelachtige vormen op, wat een unieke en hightech verlichtingssignatuur creëert.

 

Ontdek alles over de TUCSON Plug-in Hybrid

We kunnen u nog veel meer vertellen over de Hyundai TUCSON Plug-In Hybrid, maar de prestaties en het comfort van deze designrevolutie moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de TUCSON Plug-In Hybrid en vertellen u meer over de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Komt u kennis maken met deze opvallende Plug-in Hybrid?

Geïnteresseerd?