Connect met uw Hyundai

Bluelink

Voor alle zekerheid, ver- en ontgrendelen

Vergeten om uw Hyundai te vergrendelen? Maak u geen zorgen, want de auto waarschuwt u dan met een pushbericht op uw smartphone. Wanneer u de pincode hebt ingevoerd of de biometrische authenticatie hebt gedaan, kunt u uw Hyundai ver- en ontgrendelen met een knop in de Bluelink-app.

Plan hier uw onderhoud in!
NL
KM

Verbindt met uw Hyundai waar u ook bent

Waar u ook bent, u kunt altijd verbinding maken met uw Hyundai via de Bluelink-app. Plan routes vanuit huis, vind uw Hyundai, ver- of ontgrendel hem en bekijk de status van uw auto. En als u kiest voor een elektrische Hyundai, dan heeft de app nog meer functies die u kunt gebruiken.

Plan uw route, waar u ook bent, wanneer u maar wilt

Als uw Hyundai is voorzien van navigatie, dan kunt u de Bluelink-app gebruiken om bestemmingen te vinden en uw route te plannen zonder dat u in de auto zit. Bluelink synchroniseert vervolgens met het navigatiesysteem in de auto en uw route wordt geladen. Stap maar in en ga op weg!

Een gedetailleerd overzicht

Kies een maand en u ziet een samenvatting van eerdere ritten, met de reistijd, afgelegde afstand, gemiddelde snelheid en topsnelheid. U kunt ook een dag kiezen en inzoomen op elke rit afzonderlijk.

Maak het comfortabel voor uzelf

Stel de temperatuur van uw voorkeur in met de Bluelink-app en de auto activeert de verwarming, zodat het interieur voor vertrek al op de voor u comfortabele temperatuur is.

Download de Bluelink-app

Wilt u alle functionaliteiten van de Hyundai Bluelink-app ervaren? Download de app!
Deze is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-smartphones. Gebruik deze links om de app te downloaden.

Contact