H-Point Dordrecht

Mijlweg 31
3316 BE Dordrecht

078 - 632 2200
info@h-point.nl

Openingtijden:

Ma, di, wo - 08:00 — 18:00
Donderdag - 08:00 — 20:00
Vrijdag - 08:00 — 18:00
Zaterdag - 09:00 — 17:00
Zondag - Gesloten

Vestiging Dordrecht

U zoekt een nieuwe Hyundai in de omgeving Dordrecht. Of misschien wilt u juist graag een Hyundai occasion? Voor beide bent u bij H-Point aan het juiste adres. Als officiële merkdealer van Hyundai hebben we alle kennis in huis over de diverse Hyundai modellen. Ook als u al een Hyundai heeft en een betrouwbaar adres zoekt voor service en onderhoud, nodigen we u van harte uit bij onze vestiging in Dordrecht. Wat u ook nodig heeft, bij H-Point vinden we altijd samen met u een oplossing. Mogen we u binnenkort verwelkomen?

Een nieuwe Hyundai of een occasion

Wij begrijpen dat een nieuwe Hyundai aanschaffen niet voor iedereen mogelijk is. Daarom bieden we niet alleen nieuwe Hyundai’s aan, maar hebben we ook een ruim assortiment occasions. Twijfelt u wat voor u de beste optie is? We geven graag eerlijk advies over wat het beste bij uw situatie past. Ook privé of zakelijk leasen bij onze Hyundai dealer in Dordrecht mogelijk. Service en onderhoud worden in dat geval ook bij onze vestiging gedaan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit.

Het beste onderhoud in onze werkplaats

Onze speciaal opgeleide Hyundai-technici kennen uw Hyundai door en door. Welk model Hyundai u ook heeft, zij hebben alle kennis in huis. Hierdoor bent u bij onze vestiging in Dordrecht verzekerd van het beste onderhoud voor uw auto. We werken enkel met officiële Hyundai-onderdelen, zodat u zeker weet dat uw voertuig veilig en betrouwbaar blijft. Bovendien bieden we altijd twee jaar garantie op het onderhoud. Zo gaat u met een gerust hart weer op weg. Kleine werkzaamheden voeren we bovendien direct uit, waardoor ze klaar zijn terwijl u wacht. Ook voor jaarlijks onderhoud en een APK-keuring ontvangen we u graag in onze garage.

Een afspraak maken bij H-Point Dordrecht

Langskomen in onze showroom in Dordrecht kan altijd. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. We ontvangen u graag op een tijd die voor u uitkomt. Wilt u een werkplaatsafspraak maken bij onze Hyundai dealer in Dordrecht? Dit doet u eenvoudig en snel via onze werkplaatsplanner. U kiest welke werkzaamheden er nodig zijn en wanneer deze uitgevoerd moeten worden. Uiteraard maken we van tevoren heldere afspraken met u over de werkzaamheden en kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Voor het maken van een afspraak voor een proefrit, een taxatie van uw auto of een inruilvoorstel neemt u contact met ons op.