H-Point Gorinchem

Van Hogendorpweg 6
4204 XW Gorinchem

0183 - 645 850
info@h-point.nl

Openingtijden:

Ma, di, wo - 08:00 — 18:00
Donderdag - 08:00 — 20:00
Vrijdag - 08:00 — 18:00
Zaterdag - 09:00 — 17:00
Zondag - Gesloten

Vestiging Gorinchem

Als het om een auto gaat, dan kiest u toch ook voor de beste service en de hoogste betrouwbaarheid? Dan bent u bij H-Point aan het juiste adres. Bij onze Hyundai dealer in Gorinchem staat kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop. Of u nu een Hyundai occasion zoekt, een gloednieuwe Hyundai wil aanschaffen of dat uw trouwe Hyundai service of onderhoud nodig heeft, onze ervaren medewerkers staan altijd voor uw klaar. Voor een bezoek aan onze showroom hoeft u geen afspraak te maken en een werkplaatsafspraak plant u in wanneer u dit uitkomt. Wanneer mogen we u verwelkomen?

De service die u zoekt

Goede service staat bij H-Point in Gorinchem voorop. Wij vinden het erg belangrijk om naar uw wensen te luisteren en zo een oplossing te vinden voor uw vragen of problemen. Samen met u zoeken we altijd naar de beste optie voor u. Als officiële merkdealer van Hyundai hebben we alle specialistische kennis over dit merk in huis. Wij kennen deze auto’s door en door, waardoor we altijd het beste en meest eerlijke advies kunnen geven. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, waardoor u bij ons altijd met een glimlach de deur uitloopt.

Afspraken voor onderhoud

Rijdt u in een Hyundai en is deze toe aan onderhoud? Kom dan langs in bij onze Hyundai dealer in Gorinchem. Hier werken speciaal opgeleide Hyundai-technici. Bovendien werken zij enkel met officiële Hyundai onderdelen, waardoor u altijd op de betrouwbaarheid en het comfort van uw auto kunt blijven rekenen. Kleine werkzaamheden voeren we altijd snel uit, waardoor deze klaar zijn terwijl u wacht. Voor groot onderhoud nemen we graag de tijd, zodat alles zorgvuldig wordt uitgevoerd. Met onze online werkplaatsplanner plant u zelf het onderhoud in op een tijd die voor u past. We informeren u van tevoren uiteraard over de werkzaamheden die we uitvoeren en de kosten die hierbij komen kijken. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Het vinden van de juiste Hyundai

Wilt u graag een Hyundai occasion of nieuwe Hyundai kopen? Bij H-Point in Gorinchem vindt u een ruim aanbod van zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Samen met u inventariseren we uw wensen en kijken we welk model hier het beste op aansluit. Heeft u interesse in het zakelijk of privé leasen van een Hyundai? Ook dan helpen we u in onze vestiging in Gorinchem graag verder. We onderzoeken met u wat de mogelijkheden zijn en doen een passend aanbod. Wilt u gewoon even rondkijken in onze showroom? Dat kan altijd zonder afspraak. Wilt u graag een proefrit maken of bijvoorbeeld uw huidige auto laten taxeren? Neem dan contact met ons op. We kijken graag wat er mogelijk is.