Ontmoet de compleet nieuwe KONA-familie

Compacte SUV’s zijn er in alle soorten en maten, maar voor de grootste, mooiste en slimste moet je toch echt bij Hyundai zijn. Vijf jaar na de lancering van de eerste generatie KONA staat er een compleet nieuwe generatie KONA in de showroom, met ook nu weer keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride en mild-hybride. Moeite met kiezen? Wij helpen je een eindje op weg.

KONA Electric

De KONA Electric heeft alles wat je zoekt in een elektrische auto: een riante actieradius, een rijke standaarduitrusting en een comfortabele hoge zit. Er is keuze uit twee batterijpakketten en omdat er geen schadelijke stoffen worden uitgestoten, is de auto is 100 procent schoon. Meer weten over deze elektrische kanjer?

KONA Hybrid

De KONA Hybrid heeft naast een benzinemotor óók een elektromotor en een batterij die samen zorgen voor een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Afhankelijk van de omstandigheden rijdt hij op alleen de verbrandingsmotor, alleen de elektromotor of een combinatie van beide. Benieuwd naar deze slimme SUV?

KONA Mild-Hybrid

De 48-volt mild hybrid-technologie in de KONA Mild-Hybrid helpt bij het verlagen van de CO2-uitstoot en zorgt voor minder brandstofverbruik. Omdat de motor sneller en soepeler aanslaat in langzaam rijdend verkeer, biedt deze technologie vooral in de stad veel voordeel. Nieuwsgierig geworden?

Overeenkomsten en verschillen

Meer nog dan hun voorgangers verschillen de KONA Electric, KONA Hybrid en KONA Mild-Hybrid niet alleen onderhuids enorm van elkaar, ook uiterlijk is er veel meer onderscheid. Overeenkomsten zijn er natuurlijk ook. Zo zitten alle versies van de nieuwe KONA boordevol met de nieuwste technologieën en comfort- en gebruiksfeatures. Benieuwd naar alle overeenkomsten en verschillen?

Sportieve KONA N Line

Behalve de KONA Electric, KONA Hybrid en KONA Mild-Hybrid komt er nog een variant van de KONA: de KONA N Line. Deze sportieve topversie van de compacte SUV is gebaseerd op de KONA Hybrid en onderscheidt zich door designelementen die zijn geïnspireerd op de autosport, zoals 18-inch lichtmetalen ‘N Line’-velgen met 215/55 R18-banden en suède/lederlook stoelbekleding met rode stiksels.