Revolutionair design. Opwindende prestaties.

Welkom bij de revolutie. De nieuwe, geavanceerde en experimentele Hyundai Tucson is niet slechts een evolutie van zijn voorganger, maar een volledig nieuw model – een regelrechte designrevolutie. Met het vooruitstrevende design is de nieuwe Tucson ook voorzien van state-of-the-art slimme technologie en biedt hij de grootste keuze uit geëlektrificeerde aandrijflijnen in zijn segment.

Geheel naar jouw smaak

Stel jouw Hyundai samen met de carconfigurator


Van conceptauto tot revolutionair SUV-design.

De progressieve designtaal van de nieuwe Hyundai Tucson is geïnspireerd op Hyundai's conceptauto Vision T SUV. Hyundai oogstte veel lof bij de presentatie van deze conceptauto op de show AutoMobility LA in 2019. De scherpe lijnen en futuristische vormen van dat studiemodel zijn gemakkelijk te herkennen in de gedurfde, nieuwe compacte SUV Tucson – de eerste SUV van Hyundai ook die is ontworpen volgens de nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness.

Revolutionair design.
Dynamische geometrische vormen, scherpe lijnen en 's werelds eerste Parametric Hidden Lights geven de nieuwe Hyundai Tucson een krachtige, unieke uitstraling.
Lees hier meer

Geëlektrificeerde aandrijflijnen

De nieuwe Hyundai Tucson biedt keuze uit drie geëlektrificeerde aandrijflijnen – de grootste keuze in zijn segment: hij is er met 1.6 T-GDi Smartstream-benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie, als hybride-versie en als plug-in hybride-versie.Er is keus voor iedereen.

Connectiviteit

Ontdek de nieuwste slimme technologie, zoals het 10,25-inch navigatiescherm, het 10,25-inch digitale instrumentenpaneel en de middenconsole met uitsluitend 'full touch'-toetsen waarmee je diverse functies met de lichtste aanraking bedient.

 

Hoogste veiligheid in zijn klasse

Geniet van de gemoedsrust die de beste geavanceerde rijassistentiesystemen in zijn klasse en een pakket actieve veiligheidssystemen met innovatieve functies kunnen geven. De nieuwe Hyundai Tucson is uitgerust met de allernieuwste en meest geavanceerde veiligheids- en rijassistentiesystemen.


Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke andere Hyundai is ook de nieuwe Hyundai Tucson gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarom kunnen we ook de beste garantie bieden: 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking, zodat je kunt genieten van wie en waarvan je houdt, zonder je zorgen te maken over de auto. Bovendien is de high-performance lithium-ion-polymerbatterij van de nieuwe Hyundai Tucson gegarandeerd gedurende 8 jaar of 160.000 kilometer – wat het eerste wordt bereikt. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de autowereld kan geven – standaard.Interesse in de Hyundai Tucson? Kom in contact of maak een afspraak voor een proefrit.