Hyundai Laadoplossingen

Als betrokken Hyundai dealer kennen wij de behoeften van berijders van hybride en elektrische auto’s als geen ander. Onze producten en diensten sluiten hier naadloos op aan. In samenwerking met Mobilitics biedt H-Point daarom de mogelijkheid aan om laadpalen en laadpassen voor uw Hyundai af te nemen.

Meer informatie 

Laadpaal voor uw Hyundai

In samenwerking met Mobilitics biedt H-Point verschillende type laadpalen aan voor uw Hyundai. Hiermee voorzien wij u in elke behoefte. Het maakt niet uit of u nu op het werk of thuis uw auto wilt laden of op een openbare parkeerplaats. Wij ontzorgen u volledig en helpen u bij het plaatsen van uw nieuwe laadpaal. Naast kopen kunt u er ook voor kiezen om onze laadpalen te huren of te leasen bij de aanschaf van uw Hyundai.

Lees meer

Stel uw laadpaal samen

Klik hier

Laadpas voor uw Hyundai

Bent u opzoek naar een laadpas voor uw Hyundai? H-Point biedt in samenwerking met Mobilitics de meest geschikte laadpas aan die bij uw behoefte past. Met onze laadpas kunt u uw Hyundai laden bij meer dan 150.000 laadpunten zowel in Nederland als daarbuiten.

Meer informatie over onze laadpas

H-Point & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als H-Point is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics